Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kezeled lelkileg ha...

Hogy kezeled lelkileg ha anyossal nem jossz ki?

Figyelt kérdés

Amiota fiam megszuluetett , 6 eve, anyossal folyamatosan romlik a viszonyunk.

Nincs kopkodes, utalkozas.. azert sosincs eldurvulva a helyzet, de ugy erzem csak azert mert en sose nyitom ki a számat, csak nyelek. Egyedul akkor teszek szova valamit,ha az a fiunk egeszseget károsíthatja, illetve az en nevelesi elveimmel nagyon ellentetes. Mindenbe beleszolnak, mar néha kotozkodesnek erzem. Nem akarom, hogy ennel rosszabb legyen a kapcsolatom anyossal, mert nekem mas segitsegem nincs, es a fiam is szeret ott lenni. Ilyen ki nem mondott, de érezhető feszko alakult ki kozottunk. Bar teljesen ugy erzem, en nem tehetek rola, megis engem lelkileg megvisel. Akinek nincs jo viszonya anyosaval, hogy kezeli ezt? Hogy tudjatok egy legyintessel lerazni magatokrol? Vagy mast is bant a dolog?

2023. júl. 4. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es, nem rossz emebr, csak okoskodik, és ha valami nem úgy van, ahogyan Ő mondja, akkor már gondolom megsértődik... De, az ilyen egy passzív-agresszív hüpi, de sejtettem, hogy védeni fogod.

Inkább fogadd el, hogy anyósod nettó idióta, aki imád beleugatni más életébe.

Mondjuk ilyen nálunk is volt, jött az okoskodásával, a negyedik ilyennél megmondtam, hogy nincs igaza, és olvasni, művelődni sohasem szégyen, akkor talán nem beszélni hlyeségeket. Úgy megsértődött rám, mint a huzat, de nem érdekel.

Továbbá közöltem vele, hogy ha baja van, NEKÜNK mondja, ne a hátunk mögött, plusz a lakásomnban úgy rendezkedjen, hogy addig a pontig tűröm meg.

Máshogy nem lehet vele :D

2023. júl. 5. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
*beszélne
2023. júl. 5. 07:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom is ez. Nem rossz ember, csak totál más mint én. Máshogy gondolkozik, más az értékrendje, másak a nevelési elvei. Nálunk ez sok feszkót szült. Én meg nem vagyok a csendben bologatós típus

Mi úgy oldottuk meg, hogy megszakitottuk a kapcsolatot. Ha eszébe jufunk úgy 2évente, akkor beszél férjemmel és ennyi.

Azért nem fogok jóba lenni vele, mert kell a segítsége. Ő lenne az egyedüli aki tudna a gyerekkel kapcsolatban segíteni. De inkább fizetek egy sittert, mint vele "szenvedjek".

2023. júl. 5. 08:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Ugy latom, ez egy ilyen anyosbetegseg akkor. Kar, hogy nem veszik eszre magukat. A sajat mamamrol is tudom hogy borzalmas anyos volt. Es erdekes, hogy ő is azt mondta, h az ő anyosa is borzalmas volt. Tehat hiaba tapasztaltak, megis ok maguk is olyanná valtak.
2023. júl. 5. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, az anyósod nem jó ember! Aki kéretlenül beleugat, a másikat lenullázza, gyakorlatilag lehülyézi, alkalmatlannak nyilvánítja, agresszívan tolakodik, számodra kellemetlenséget okoz, az nem jó ember! Szabad embereket utálni, nem bűn! És semmiképpen nem kell őket akaratunk ellenére elviselni!
2023. júl. 5. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan férfit sikerült választanom akinek már nincs édesanyja. Régebben sajnos volt anyósproblémám az exekkel, de a mostani párom anyukája az elmondása alapján rendes volt. Meghalt több éve. Az biztos hogy rosszul érintene nagyon ha nem jönnék ki vele.
2023. júl. 6. 14:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nincs mit kezeljek magamban lelkileg ha valakivel nem jövök ki jól.
2023. júl. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!