Hogy kezeled lelkileg ha anyossal nem jossz ki?
Amiota fiam megszuluetett , 6 eve, anyossal folyamatosan romlik a viszonyunk.
Nincs kopkodes, utalkozas.. azert sosincs eldurvulva a helyzet, de ugy erzem csak azert mert en sose nyitom ki a számat, csak nyelek. Egyedul akkor teszek szova valamit,ha az a fiunk egeszseget károsíthatja, illetve az en nevelesi elveimmel nagyon ellentetes. Mindenbe beleszolnak, mar néha kotozkodesnek erzem. Nem akarom, hogy ennel rosszabb legyen a kapcsolatom anyossal, mert nekem mas segitsegem nincs, es a fiam is szeret ott lenni. Ilyen ki nem mondott, de érezhető feszko alakult ki kozottunk. Bar teljesen ugy erzem, en nem tehetek rola, megis engem lelkileg megvisel. Akinek nincs jo viszonya anyosaval, hogy kezeli ezt? Hogy tudjatok egy legyintessel lerazni magatokrol? Vagy mast is bant a dolog?
9-es, nem rossz emebr, csak okoskodik, és ha valami nem úgy van, ahogyan Ő mondja, akkor már gondolom megsértődik... De, az ilyen egy passzív-agresszív hüpi, de sejtettem, hogy védeni fogod.
Inkább fogadd el, hogy anyósod nettó idióta, aki imád beleugatni más életébe.
Mondjuk ilyen nálunk is volt, jött az okoskodásával, a negyedik ilyennél megmondtam, hogy nincs igaza, és olvasni, művelődni sohasem szégyen, akkor talán nem beszélni hlyeségeket. Úgy megsértődött rám, mint a huzat, de nem érdekel.
Továbbá közöltem vele, hogy ha baja van, NEKÜNK mondja, ne a hátunk mögött, plusz a lakásomnban úgy rendezkedjen, hogy addig a pontig tűröm meg.
Máshogy nem lehet vele :D
Anyósom is ez. Nem rossz ember, csak totál más mint én. Máshogy gondolkozik, más az értékrendje, másak a nevelési elvei. Nálunk ez sok feszkót szült. Én meg nem vagyok a csendben bologatós típus
Mi úgy oldottuk meg, hogy megszakitottuk a kapcsolatot. Ha eszébe jufunk úgy 2évente, akkor beszél férjemmel és ennyi.
Azért nem fogok jóba lenni vele, mert kell a segítsége. Ő lenne az egyedüli aki tudna a gyerekkel kapcsolatban segíteni. De inkább fizetek egy sittert, mint vele "szenvedjek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!