Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan oldjuk meg ezt a...

Hogyan oldjuk meg ezt a helyzetet? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27+1 hetes kismama vagyok.

Nem jövünk ki anyósommal.

Az a helyzet, hogy folyamatosan kötekszik velünk. Jelenleg itt élünk velük egy házban, külön kasszán van mindenki, ahogy külön részünk is van, így senkinek nem kellene zavargatnia senkit. Igen ám, de a drága anyósom jogosnak érzi.

Ezelőtt az volt a probléma, hogy leköltözünk Szabolcsba, akkor abból állt a bál nagyon csúnyán. Elhordott mindennek engem is, a fiát is.

Majd most ugye albérletet nézünk Bp-n, de most is áll a bál.

Nem akarok itt maradni, nem is fogok, eszem ágában sincs, de folyamatosan 2-3 naponta megy a vita.

Mindenbe beleköt. Folyamatosan a fiával úgy beszél, mint a kutyával, van, hogy velem is, amit nem hagyok persze.

Tisztelem, mivel a férjemet nagyon szeretem, de egyszerűen bármit teszek, bárhogy próbálkozok nem tudok vele kijönni. Tegnap és tegnapelőtt volt az a pont, amikor azt mondtam, befejeztem. Nagyon csúnyán összevesztünk, a férjem ki is zavarta innen. Majd azt mondta engem a rák egyen meg, ilyen és ehhez hasonló dolgokat.

Szóval mint írtam befejeztem vele a kapcsolatot. Tegnap meg is mondtam neki nyugodtan, hogy nem akarok vele tovább kapcsolatot tartani sem míg itt vagyok, sem mikor elmentem. Hogy mindenkinek világos legyen, haza akartam költözni édesanyámékhoz, csak a férjem tegnap megkért, s minden alkalommal, hogy ne hagyjam itt, nagyon szépen megkér bírjam ki, míg nem találunk albérletet. Tegnap is és minden alkalommal rábólintok, szóval csak miatta vagyok, máskülönben nem lennék itt már régóta.

De viszont, a lényeg a kérdésben..hogy oldjuk meg azt, hogy az unokáját lássa?

Nem akarom teljesen eltiltani, csakmert egy idegbeteg, csak mert 2 naponta bele jön valami, s elkezd bele kötni mindenbe, mindenkibe, akár az álló fába is, csak én nem akarok semmit tőle, sem kapcsolatot, semmit.

Nekem az sem kell, hogy a gyereknek vegyen valamit, mert nem érdekel az ajándék, vagy éppen ez a része.

Bármit tett mindig megbocsátottam neki. De ezúttal nem tudok, nem akarok. Nagyon sok dolgot művelt az elmúlt 2-3 hónapban, ami miatt úgy döntöttem most volt elég.

Minden héten legalább 2x bele kötött mindenbe, amibe tudott, vagy ért..

És csak azért nem tudunk innen jelenleg lépni, mert a férjemnek itt a munkahelye közel, így nekem tűrnöm kell, de viszont az utolsó 3 hónapban vagyok, nem akarom ezt, nekem ez nem kell..

Segítsetek, mit tegyek? Teljesen kivagyok..

2023. jún. 3. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
83%

Két ilyen büdös prolit, mint ti....

Semmitek nincs, se saját otthonotok, se pénzetek, se normális munkátok, de azért gyereket vállaltok oda anyóshoz, aztán meg panaszkodtok, pedig nyilván tudtátok, milyen.

Előbb kellett volna megteremteni a feltételeket, elköltözni, mindkettőtöknek fix munkát találni és majd utána gyereket vállalni. Neked is hogy lehet annyi eszed, hogy a próbaidőt se várod ki teherbeeséssel?

2023. jún. 4. 11:21
 62/88 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan a párod hitele miatt veszel hitelt a nyakadba? Egy fél életre eladósítod magad bárki miatt is?!

Arra nem lenne képes h máshol nézzen munkát? A férfiaknak majdnem mindegy mit dolgoznak, a fizikumnak köszönhetően bármit tudnak dolgozni, egy nő pedig nem. Itt rajta múlik ez a dolog. De úgy tűnik nincs sok esze h belerágnat a hülyeségbe, hogy adósítsd el magad MIATTA!!!!! Borzasztó... De a te dolgod h belemész e vagy sem... Ha ő nem fizeti (szerintem nem tudja majd folyamatosan rendezni, a leírtak alapján) akkor NEKED kell fizetned mimt a katonatiszt, plusz a gyerekről gondoskodni. Én inkább ezen gondolkodnék, mint sem a vén k*ván. Költözz haza, az emberre meg bízd rá a saját hiteljének törlesztését, és az új lakhely keresését!!!! Ez most a legboldogabb időszak, a babavárás, ezek meg téged mószerolnak... Elgondolkodtató... Vagy szerinted nem??? Remélem felnyitom a szemed!!!!!!!!

2023. jún. 4. 14:34
 63/88 anonim ***** válasza:
100%
EGY ÉLETRE BÁNNI FOGOD ha eladósítod magad MIATTA!!
2023. jún. 4. 14:37
 64/88 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen mindegy már felvették a babavárót, csinálnak 3 gyereket, hiteltelenitik magukat és élnek boldogan 3 gyerekkel akik mindezért jönnek majd a világra.Nincs ezzel gond.Tipikus Roma gondolkozás.
2023. jún. 4. 15:59
 65/88 anonim ***** válasza:
78%
Ne engedd neki, hogy lassa a gyerekek, felügyelettel talán. Csak értsd apám anyja pont ilyen, sokat voltunk nála, több mindent bemesélt csak, hogy az anyám ellen hangoljon (ami szerencseré nem jött be). És nem kis sztorik voltak, hanem hogy anyamék nem jó nevet választottak nekem, mert nem magyar név, és hogy az ilyeneket régen deportálták, meg hogy anyám terhes, de nekünk ezt nem mondja el... és ez csak a hab volt a tortán... 9-10 éves voltam. Ezt ne élje át a gyereked..
2023. jún. 4. 16:13
 66/88 anonim ***** válasza:
78%

"Ne engedd neki, hogy lassa a gyerekek, felügyelettel talán."

Ez nem a kérdező döntése, tekintve, hogy apja is van a gyereknek, aki szintén dönthet arról, ki láthatja a gyereket. Fogjátok meg fel, hogy egy gyerek nem az anya tulajdona és tetszik vagy sem, ahol két szülő vsn, ott mindkettőnek van döntési joga.

2023. jún. 4. 16:17
 67/88 anonim ***** válasza:
90%

64# előtted lévő vagyok. Igazad van, ha 2 hét múlva repül apunak a zsozsó, akkor lehet már nem tud elállni a szerződéstől a feleség.. Komolyan mondom felfordult a gyomrom a pali gondolkodásától.. most készül helyre tenni a saját életét, úgy hogy a "szerelme" életét tönkre teszi, szörnyű!!!

Egyik rokonomat is rávette a drága szerelme, h vegyen fel hitelt adja neki a pénzt.. azóta is a nyakában van az adósság, mert őkelme lelépett a lóvéval.

Kérdező, jól gondold meg, hátha vissza lehet még mondani, érdeklődj utána..

2023. jún. 4. 18:13
 68/88 anonim ***** válasza:
22%
Általában közös számlátnyitnak babaváróhoz + CSOKhoz. Aki meg olyan hulye h oké legyen csak a pasi vagy a nő nevén a számla akkor az meg is érdemli. + Azért ha csak úgy lelépek 10 misivel sztem simán fel lehet jelenteni, mert ez se nem válás stb. Ez kb csalás
2023. jún. 4. 18:40
 69/88 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: a kedves férj a saját, korábbi hitelét akarja kifizetni a közös babaváróból. Így a pénz elmegy oda, az új adósság meg közös lesz.
2023. jún. 4. 20:18
 70/88 anonim ***** válasza:
100%
69! Tudom én az előző kommentre reagáltam
2023. jún. 4. 20:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!