Mit gondoltok egy ilyen felállásról (elvált emberek, bővebben lent)?
Mit gondoltok arról, ha az új partneretek aki történetesen elvált még mindig tartja a kapcsolatot az exe szüleivel? Nem taktikai okokból persze, hanem szimplán azért, mert együtt voltan 10-en X évig és kedvelik egymást.
Vannak olyan családi események, hogy néha az ex is ott van az új párjával, de nincs köpködés, játszmázás, normális a viszony.
Milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőle egy ilyen helyzet?
22: Ha bárkinek ezen múlik a hozzáállása a helyzethez, annak önmagával van elszámolnivalója és belső munkája. Ha valaki nem tud önmagában és a párjában bízni és ezt a bizalmat a külső körülmények befolyásolják, akkor ott az önbizalom és az önértékelés nincs rendben. Lefordítom magyarról magyarra: Ha azért nem vagyok féltékeny a helyzetre, mert a párom exének van valakije, akkor én nem bízom önmagában a páromban, hogy nem megy vissza. Tovább megyek, nem bízok én magamban, hogy meg tudom tartani a párom. Ezen el lehet gondolkozni. :)
23: Nem minősítettem senkit. A válaszokra reagáltam. Nem mindennel értettem egyet, de volt akivel egyetértettem. Hol ezzel a gond? Ez a platform nem arra szolgál, hogy eszmecserét folytassunk?
Miért érzem azt a soraidból, hogy Te a saját belső egyet nem értésedet a saját rossz tapasztalataidból merítve vetíted ki ellenségeskedés formájában?
8 év után váltam el a férjemtől (nem volt cirkusz, csak egyszerűen nem működött). 4 éves volt a gyerekünk akkor. Anyóssal eleve jóban maradtunk, imádja az unokáját a mai napig, sőt exem családja is szereti őt (nagynénik, nagybácsik, unokatesók).
Jól írta itt valaki, ha gyerek van, akkor eleve kikerülhetetlen dolog jóban lenni, nálunk a fiam diplomaosztója lesz pár hét múlva (külföldön élünk már tizen éve). Természetes, hogy jön az exem, és hozza a mostani feleségét is, és jön a csajnak az előző házasságból való fia is (akkor már körülnéznek itt Írországban). Addig nálunk fognak lakni, együtt tartunk egy ünnepséget egy étteremben, ez a mostani férjemnek is belefér simán.
Anyósom is jön, sőt ő a húgát is hozza, ő is "nagyi" a fiamnak.
Ha ez ellen ágálna a férjem, akkor elgondolkoznék rajta, hogy mit keresünk egymás mellett. (És természetesen én is megyek Magyarországra az ő fiának az élet eseményeire (ballagás, stb.), mindig meghívnak és normális mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!