Mit gondoltok egy ilyen felállásról (elvált emberek, bővebben lent)?
Mit gondoltok arról, ha az új partneretek aki történetesen elvált még mindig tartja a kapcsolatot az exe szüleivel? Nem taktikai okokból persze, hanem szimplán azért, mert együtt voltan 10-en X évig és kedvelik egymást.
Vannak olyan családi események, hogy néha az ex is ott van az új párjával, de nincs köpködés, játszmázás, normális a viszony.
Milyen érzéseket, gondolatokat vált ki belőle egy ilyen helyzet?
A testvérem és párja 8 évig voltak együtt. Azóta mindkettőjüknek új párja, gyerekei vannak.
Én pedig mindig beszélek az ex barátnővel, havi 1-2 alkalommal, a szüleink ritkábban.
Fontos személy volt az életemben. Testvéremről sosem beszélünk, ahogy az ő új kapcsolatáról sem.
#Ezzel nincs probléma mindaddig, míg nincs egy új, komoly kapcsolat. A kettőt nehéz lesz összeegyeztetni.
N
Szerintem ez teljesen rendben van, az elmondásod alapján.
Nem kell kombinálni.
"Vannak olyan családi események, hogy néha az ex is ott van az új párjával, de nincs köpködés, játszmázás, normális a viszony."
Ezt akkor és csakis akkor tudom elfogadni, ha közös gyerek van.
Az világos, hogy az ő bérmálkozása, ballagása, diplomaosztója, eljegyzése, esküvője, gyerekének keresztelője olyan egyszeri és megismételhetetlen esemény, ahol együtt kell lennie mindenkinek, aki őt szereti és közel áll hozzá.
Ha nincs közös gyerek, akkor viszont nem tudnám elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!