Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiúk mamájával hogyan lehet...

Fiúk mamájával hogyan lehet közölni hogy a másik mamánál sokkal jobban érzik magukat?

Figyelt kérdés
Fiaim mamája huzamosan morog,miszerint az én édesanyámnál sokkal többet vagyunk és a fiúk is mint nála. Persze ez ígyis van,mert jobban érezzük ott magunkat. Hogyan lehet ezt úgy közölni,hogy ebből oltári nagy sértődés ne legyen?
2023. máj. 25. 10:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
90%

Fiúk hány évesek és miért érzik ott jobban magukat? Amikor ott hagyod őket vagy amikor te is ott vagy?

Lehetnek ennek konkrét okai: ott van/nincs kutya/cica, van/nincs kert, nagyi foglalkozik velük vagy sem, mennek-e játszóra/programra/fagyizni vagy sem, van-e a kertben gyerekbarát rész vagy mindenhol tilos-az-átjárás virág- és paradicsomágyások, vannak-e gyerekjátékok/játszószőnyeg/lehet bunkert építeni vs porceláncsecsebecsékkel teli, semmitsemszabadcsinálni, üljnyogodtan lakás... ezek szélsőségek, de érted, nem?

Nem feltétlenül van igaza azoknak, akik azt írják azért, mert anyuka is jobban érzi ott magát (bár ha látványosan feszült vagy anyósnál és az órát lesed, mikor indulhattok már, akkor gyerekek is megérzik, hogy valami nem kerek).

Öcsém anyósa kertes házban lakik, anyám panelban, előbbinél a foglalkozás az a meseolvasás, "én ülök itt a székben, ti játsszatok szépen a kertben egyedül", esetleg a "segíts nokedlit keverni" volt, anyám vitte őket Dunapartra, játszótérre, leült velük babázni, társasozni, építeni stb. Na melyiknél voltak szívesebben? Aztán a kiskamaszkorban kiegyensúlyozódott, mert akkor már tök mindegy volt, hogy a panelszobában vagy a kertesházszobában ülnek tabletet nyomkodva... :D

2023. máj. 26. 13:43
 42/47 anonim ***** válasza:
64%
Te nem unod még, de komolyan? Vagy már mindennap erről posztolsz?
2023. máj. 26. 19:27
 43/47 anonim ***** válasza:
66%
Uborkás-málnás sztori a húsos-csontoson alapulva? Linket kérek szépen! 😆
2023. máj. 29. 23:35
 44/47 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk én is az anyaival szerettem jobban lenni, a másikkal is elvoltam, de az anyai sokkal jobban szeretett, mindig énekelt nekem, játszottunk, szerettem nagyon, most is szeretem :)
2023. máj. 30. 10:26
 45/47 anonim ***** válasza:
2023. máj. 30. 10:40
 46/47 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Nem érdemes ezt közölni, amúgy meg szerintem tudja ő ezt jól, hogy nála annyira nem érzik jól magukat.
2023. máj. 30. 12:16
 47/47 anonim ***** válasza:
79%
#45 köszii!
2023. máj. 30. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!