Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fiúk mamájával hogyan lehet...

Fiúk mamájával hogyan lehet közölni hogy a másik mamánál sokkal jobban érzik magukat?

Figyelt kérdés
Fiaim mamája huzamosan morog,miszerint az én édesanyámnál sokkal többet vagyunk és a fiúk is mint nála. Persze ez ígyis van,mert jobban érezzük ott magunkat. Hogyan lehet ezt úgy közölni,hogy ebből oltári nagy sértődés ne legyen?
2023. máj. 25. 10:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
90%
Sehogy. te biztos jobban szereted a saját anyád, mint a férjedét.
2023. máj. 25. 12:58
 22/47 anonim ***** válasza:
27%
Úgy ahogy a lányok mamájával
2023. máj. 25. 13:03
 23/47 anonim ***** válasza:
74%

Biztos azért, mert anyós anyja felhívta a kérdező férjét és közölte, hogy az anyóst zavarja, hogy a másik nagyszülőknél több időt töltenek és legyenek szívesek ezen változtatni.

Legalábbis ez szerepelt az eddigi kérdésekben.

2023. máj. 25. 13:25
 24/47 anonim ***** válasza:
70%

Találjatok már valami elfoglaltságot ennek a sok unatkozó vénasszonynak.

Ezek nem fáradtak bele a gyereknevelésbe, hogy az unokára ennyi idejük, energiájuk van?

Az meg mennyire gagyi, hogy jön a passzív-agresszív "idegen a gyerek" dumával.

2 fiam van, számomra természetes lesz, hogy feleségeik a saját anyjukhoz húznak jobban, unokástól.

Nőjőn már fel az a sok utálkozó banya...

2023. máj. 25. 14:05
 25/47 anonim ***** válasza:
66%

Hülyeség az hogy most viselkedj úgy ahogy 25 év mulva szeretnéd h a menyed viselkedjen vrled.. ez az első oldalon volt, az ilyenektől eldobnám az agyam...

Lehet az en menyem szeretni fog, de lehet utálni. Az meg hogy én, vagy mi, milyenek vagyunk az anyósunkkal az mas tészta.

Én is szívesebben megyek haza mint anyóshoz. Paromnak is megmondtam h "te sem mész nelkülem csak ugy anyamhoz kávézgatni, pont így en sem megyek el a tiédhez". Ebből felfogta.

2023. máj. 25. 14:10
 26/47 anonim ***** válasza:
70%

Egyenlő elbírálás, meg maximális tisztelet. :D

Ja, majd alázatosan tűröm a sok bántást anyóstól, nehogy visszakapjan a leendő menyeimtől.

Ti nem vagytok normálisak.

Az meg, hogy az unoka semmit nem vesz le abból, hogy az anyós genyó veletek, mert ti mártírok simítjátok a kakit...

Ne röhögtessétek már ki magatokat, nem játékbabák, hanem lélekkel rendelkező gyerekek az unokák.

Legkésőbb kamaszkorra tökéletesen fogják látni, hogy anyós milyen és max. azt tanulják meg, hogy tűrni kell, ha rosszul bánnak velük.

2023. máj. 25. 14:11
 27/47 anonim ***** válasza:
71%

33-as, miért lenne anyós valaki, csak mert azt vallja, nem kell megkülönböztetni a nagymamákat, vagy legalábbis nem kell nekik mondani?

Most legyünk már őszinték, az anyukák 90%-a jobban húz a saját anyjához és az anyóst irritálóbbnak találja, hiszen nem vele nőtt fel, nem az ő szokásait vette át, nem az ő nézetei lettek belenevelve, de ezt nem azt jelenti, hogy az apai nagymama automatikusan rossz, csak mert esetleg nem egyezik sok dologban a véleménye a meny vélemény3vel vagy más a világnézetük.

Ettől még tény, hogy ugyanúgy nagyanyja annak a gyereknek, és ha nem veszélyezteti, akkor kifejezetten igazságtalan és bunkó dolog másodrangúként kezelni, csak mert anyuka jobban szereti a saját anyját. Ez természetes, de ettől még az ő anyja nem lesz fontosabb nagymama.

2023. máj. 25. 14:18
 28/47 anonim ***** válasza:
82%

35,ez olyan hülye feltételezés. Én pl. pont meny vagyok, és szimplán nem tartom korrektnek a nagymamák megkülönböztetését.

És látom is a barátnőim példáján, hogy az anyósuktól sokszor azt is beleszólásnak, cseszegetésnek veszik, ami a saját anyjuktól fel sem tűnik, én pont ezért igyekszem objektív lenni és nem beleesni ebbe a hibába.

Nem volt róla szó, hogy a kérdezöt semmibe venné és alázná az anyósa, ezt már csak te költötted hozzá a sztorihoz.

2023. máj. 25. 14:33
 29/47 anonim ***** válasza:
62%

Ja, meg azt is hozzáköltöd, hogy itt biztos mjndenki anyós, ami tiszta hülyeség.

Nem normális dolog, hogy ennyire nem tudod elfogadni, hogy mások más véleményen vannak, mint te, és inkább sztorikat találsz ki, hogy az igazad bizonygasd. Ezzel el kell menni pszichológushoz.

2023. máj. 25. 14:38
 30/47 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem inkább a személyeskedés helyett magadba kéne nézni. Legtöbbször nem véletlen alakulnak a helyzetek. És sokszor nem a meny tehet róla. Általánosítani sem kéne. Inkabb örüln hogy te jól kijössz anyósoddal :D
2023. máj. 25. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!