Fiúk mamájával hogyan lehet közölni hogy a másik mamánál sokkal jobban érzik magukat?
Figyelt kérdés
Fiaim mamája huzamosan morog,miszerint az én édesanyámnál sokkal többet vagyunk és a fiúk is mint nála. Persze ez ígyis van,mert jobban érezzük ott magunkat. Hogyan lehet ezt úgy közölni,hogy ebből oltári nagy sértődés ne legyen?2023. máj. 25. 10:14
31/47 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd, hogy még jobban utáljon, akkor inkább ne szólj semmit.
32/47 anonim válasza:
Tapintatosan sértödés nélkül sehogy.
33/47 anonim válasza:
Aki érdekel a sztori bővített változata: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
34/47 anonim válasza:
Akik megkérdezik, hogy miért kell közölni, azoknak miért törlik a válaszait? 😃😃😃 A kérdés persze marad, holott ez már a 120. ilyen kérdése...
35/47 anonim válasza:
35 ezt ti honnan szeditek? Csak 1 személy küzdhet ugyanazzal a problémával egész magyarországon? :D
36/47 anonim válasza:
Szerintem csak az ötletet nyerte onnan. Más a stílus, más az íráskép.
Viszont az EQ egyforma,...de ez legyen az ő bajuk!
37/47 anonim válasza:
37: kb ugyanazok az elemek, ugyanaz a sztori, eredeti kérdésben is az volt az egyik alkérdés, hogy hogyan magyarázza el az anyósnak, hogy miért csak 2 órát vannak ott, míg a másik mamánál este nyolcig ott téblábolnak.
Nincs kizárva, hogy nem ugyanaz a két kérdező, de őszintén erre ezen az oldalon kicsi az esély. Vagy ugyanaz, vagy ez a kérdező troll, és megihlette az első kérdés.
Az uborkás-málnásnak is volt egy spin-offja, bár ha jól emlékszem az elsőre olcsó másolatnak tűnt.
38/47 anonim válasza:
Lehet. Én itt már semmin nem lepődöm meg.
(37 voltam)
39/47 anonim válasza:
#39 Az uborkás-málnás már eleve egy olcsó másolata volt az évekkel ezelőtti, de azóta is legendás húsos-csontos kérdéssorozatnak.
40/47 anonim válasza:
Ezt a szarrágást. Ez komoly? Megmondani, hogy ott jobb mint nála? Sértegetni akarod?😅Végig gondoltad miket írsz? Remélem toleránsabb menyem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!