Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyósom penészes kenyeret...

Az anyósom penészes kenyeret adott a kislányomnak, ezek után engednétek hogy nála töltsön egy hetet?

Figyelt kérdés

Meghívott minket magához ebédre a múlt hétvégén, a kislányom (5éves) konkrétan fény evő, tehát az ebédet egyáltalán nem fogadta el.

Az anyósom előállt azzal az ötlettel, hogy "akkor kincsem kérsz egy szendvicset"? A lányom bólintott, majd hozta is neki.

Átadja én meg csak bambulok kifelé a fejemből, egyszer csak megpillantom a kenyér szélén, majd az alján a nagy kék penész foltot.

Épp a szájához emelte volna a lányom, én meg hirtelen a sokktól kivertem a kezéből (asztalra esett) 🙄

Erre a kedves anyós felemelte, és lecsipkodta a penészt róla, majd nyújtotta vissza neki.

Na abban a pillanatban felfogtam az egész családot és haza mentünk.

A férjem is és én is kijelentettük, hogy a kislány, de én sem a lábam nem tesszük oda többet, mert ha ilyet megcsinál, akkor bármire képes.

Bele se gondol, mit tesz egy ilyen pici szervezettel a penész.

Erre ma felhív, hogy ugye nyáron a megbeszélt egy hétre el engedjük e a gyereket, merthogy ő egy csomó programot szervez, meg már a munkahelyén beiratta azt az egy hét szabadságot.

Én személy szerint még a nevét is elfeledtetném a lányommal, de ti mit tennétek?

2023. máj. 18. 21:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, felfogod hogy itt te most nem csak az anyósodora óhajtasz fröcsögni, hanem kamuzol a kórházakról is? Az nem úgy megy hogy a nővérke csinálja az ételt, aranyom. Hazudj mást...
2023. máj. 19. 12:01
 22/30 A kérdező kommentje:

Hát kedves utolsó pedig úgy megy.

Igaz, még régebben (covid előtt) de voltunk bent nem egyszer a munkahelyén, és ott pakolta a turmixból ilyen kis habtálcákra a pépesített felvágottat.

Akkoriban teli volt a hűtőnk ilyen pici vajakkal, lekvárokkal meg mindenféle kórházi cuccokkal.

Komolyan nem értem az embereket.. miért lenne okom hazudni itt egy ilyen oldalon, ahol még a kilétem sem fedem fel.

Ennyire nem unalmas az életem gyerek mellett, hogy random történeteket találjak ki.

2023. máj. 19. 12:47
 23/30 anonim ***** válasza:
91%
Persze, mert másra sincs ideje egy nővérnek. még azt mondtad volna hogy öregek otthonában melózik, talán el is hittem volna.
2023. máj. 19. 12:55
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
A nővér max kiosztja az ételt, de az isnigen ritka egy kórházban, leginkább a konyhai dolgozók csináljak, meg van ahol a takarítók is besegitenek.
2023. máj. 19. 13:37
 25/30 A kérdező kommentje:
Ő valami ápoló segéd, és ilyen idegosztályon dolgozik a nyírő gyula kórházban
2023. máj. 19. 14:01
 26/30 anonim ***** válasza:
82%
Nem! Igy roviden.
2023. máj. 21. 01:14
 27/30 anonim ***** válasza:
82%
Most már kb. be is lehet azonosítani annak, aki ott dolgozik. Cuki a kérdező.
2023. máj. 21. 09:51
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

19.

Anyám is a munkahelyről lopta haza az ételt. (étterem) 80-as években. Ami a cégé, az a dolgozóké is. :D

Ott rohasztotta a hűtőbe, mert utált főzni.

Láttam, amikor néha bementem a munkahelyére, hogy a vendégek maradékát söpörte zacskóba.

Ő meg zabálta a frisset tányérból.

Penészes kenyérre azt mondta, hogy az éhező gyerekek megennék.

Az alatt az 1-2 alkalom alatt, amit vigyázott a gyerekekre én vittem a kaját, mert nem bíztam benne.

2023. máj. 21. 13:34
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

21.

Fogalmad nincs mi megy az egészségügyben.

2023. máj. 21. 13:36
 30/30 anonim ***** válasza:
91%

Pont abban a kórházban dolgoztam az élelmezési osztályon. Oda ápolók, és segédek csak ebédelni járnak. Külön konyhai dolgozók vannak, akik készítik az ételeket. Be se jöhettek soha a konyhai részlegre. Amit összekeszitettek a konyhai dolgozók, azt külön emberek vitték fel az osztályra. Ott pedig csak kiosztották.

Egyébként a kérdésre válaszolva akkor engedném a gyereket oda máskor, ha belátja a hibát. Ha köti az ebet a karohoz, hogy semmi rosszat nem tett, akkor nem engedném.

2023. máj. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!