Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom hülye? Azt hiszi a...

Anyósom hülye? Azt hiszi a pénzére megyek?

Figyelt kérdés

Egy telefonos beszélgetésben a lányával és unokájával közölte, hogy rosszul volt egész nap és szédült, felkelni se tudott, magas volt a vérnyomása.

"De megmondhatod a férjednek, hogy még nem fogok elpatkolni"

Ki volt hangosítva, nem tudta, hogy ott vagyok.

A feleségem szerint csak hülye az anyja, "tudod milyen" és hasonlók, amiben részben igaza is van, DE mire érti?

Szerintetek azt várom, hogy elpatkoljon és rátegyem a kezem a házára? Vagy mi a gondja a mamának?

Soha nem veszekedtünk, tisztelettel beszéltem vele és soha nem éreztette velem, hogy utálna. Olyan közömbös számomra a mama, 10-13 éve úgy van és kész, főleg hogy 200km-re lakik és évente 2-3x látom pár napig még nem is ismerem. Néha pár hetente felhív, akkor jól elbeszélgetünk 10-15 percig.

Nem értem....

2023. máj. 18. 16:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
32%

Ez nagyon gáz!

Nekem anyám mondta, hogy tudja, mi azt várjuk, hogy meghaljon.

Nem vicces!!!

2023. máj. 18. 19:16
 22/30 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ezt nem kell túl gondolni.

Egyszerűen vannak ostoba,megkeseredett rosszindulatú emberek.

Nekem egy kolléganőm volt ilyen, szemembe mindig kedves volt velem.

Aztán utólag kiderült,hogy mindig minden sz@rnak kibeszélt és ott tett keresztben a hátam mögött ahol csak tudott.

És az a durva,hogy nem adtam neki okot rá,sőt igazából mindig a segítségére voltam a munkában.

Szerintem azért tette,hogy jó pontokat szerezzen a vezetőségnél.

Gondolom,ha elmond minden alkalmatlan sz@rnak az ő munkája felértékelődik.

Szóval tényleg vannak ilyen emberek.

2023. máj. 18. 19:38
 23/30 anonim ***** válasza:
86%
17, mi tart vissza, hogy felhívd és megkérdezd, mire mondta ezt? Ja, azt nem, hülyézze le a gyakori népe anyóst, akkor megnyugszik az érzékeny lelked. Anyóssal tényleg gond lehet...
2023. máj. 18. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezd meg komolyan a feleséged. A tudod milyen nem válasz. Biztos, hogy nem először mondhat ilyeneket, mert különben a feleséged ott rögtön rákérdezett volna.
2023. máj. 18. 21:49
 25/30 anonim ***** válasza:
71%

Nyugodj meg, ha meghal sem örökölsz tőle semmit. Az örökség mindig külön vagyon marad, házasságban is.

Amúgy szerintem is csak viccelt.

2023. máj. 19. 11:11
 26/30 anonim ***** válasza:
79%

"De megmondhatod a férjednek, hogy még nem fogok elpatkolni"

Ez a mondat szerintem sem utal arra hogy ő a pénzre gondolt volna.

Lehet hogy csak simán úgy érzi hogy nem kedveled, és azt hiszi hogy neked könnyebb lenne neked nélküle. A távolságtartást sokan félreértik. Tudom, én is ilyen vagyok. Van hogy azt hiszik hogy velük van bajom, van hogy meglepődnek az emberek ha pár találkozás után felengedek, hogy jófej is tudok lenni. Valószínű sose fog a kapcsolatotok megváltozni mert egyikőtök se nyit a másik felé az udvarias kötelező beszélgetéseket leszámítva.

Hogy vicc volt-e? Lehetséges de nem tudhatjuk. Hallani kellett volna a párbeszédet meg a hangsúlyt.

2023. máj. 19. 16:13
 27/30 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, teljesen mindegy, hogy mire irányult a kérdésed. A lényeg az, hogy ha meg is krepálna, akkor sem te öröklöd a házát sem és a pénzét sem, tehát tökmindegy.
2023. máj. 19. 17:05
 28/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem humor akart lenni? Ugy az anyosviccek nyoman?
2023. máj. 21. 01:16
 29/30 anonim ***** válasza:
71%
Még az is lehet, hogy poénnak szánta.
2023. máj. 21. 01:21
 30/30 A kérdező kommentje:
#21 Anyósom is elég sokszor hangoztatja ezt vagy hasonlót. 2 éve pl megcsináltatta a házán a tetőt és amikor kész volt "remélem örültök, azért csináltatta meg,hogy ha meghalok akkor jobb áron eltudjátok adni"
2023. jún. 13. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!