Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

Mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

Figyelt kérdés

Anyósom időnként átjön vigyázni a gyerkőcre, amikor nekem intéznivalóm van a városban.

Mire hazaérek azt veszem észre, hogy elvégezte a házimunkát. Mosogatás, mosás, száraz ruhát beszedi, pakol- rendezkedik.

Értékelem a segítséget, de valahol mégiscsak zavar, hogy matat a szekrényekben a privát cuccaink között.

A másik, hogy nemrég jelentettük be, hogy újra kismama vagyok.

Annyira korai ez az egész, hogy én még nem mertem venni semmit a picinek. Erre anyósom kijelentette, hogy ő màr megvett mindent. Kádat, ágyneműt, babaruhákat, stb.

Erre megint csak azt tudom mondani, hogy látom a jószándékot és az igyekezetet, de valahol zavar is, hogy ő választ ki mindent.

Ti mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

#anyós #Magától intézkedik
2023. máj. 12. 18:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%

Én hasonló cipőben voltam anyossal.anno velünk lakott mindenbe bele szólt.egy normális közös percünk nem volt a párommal. Össze vesztünk el költözött a másik fiához egy évig nyugi és végre tudtuk élvezni a közös életet mostanig.nem beszélt a párommal se velem mivel persze mi voltunk a gonoszak de mivel nem akartam a gonosz menyecske lenni ezért inkább meg bekultem vele és akartam hogy legalább egyszer egyszer egy hónapba le jöjjön hozzánk hétvégére.igy a fia is meg nyugszik hogy vele lehet. De!legutóbb azzal jött anyós hogy szívesen vissza költözne mert meg sem olyan jó a helyzet a másik fiánál mint ahogy ő azt gondolta.mivel az ottaniak alkoholisták. De mikor el ment innen az unokáinak azt kiabálta hogy a szarból el ment a f..ba

Nem volt nálunk rossz élete mindent meg tettünk érte,de mégis a rossz menyecske voltam.mindenert enegem okolt hogy én nem vagyok való a fiához! Mindegy

Szóval most újra ott tartunk hogy vissza akar jönni de én a hátam közepére nem kívánom ezt. Végre van egy közös életünk napi rutinnal és mindennel és 100%tudom ha vissza jönne nem lenne másabb mint először mikor együtt éltünk. Inkább segítem öt az albérletben külön mint hogy újra át éljem ezt a poklot.

2023. jún. 9. 00:07
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

21.

Miért kell neked segíteni az anyós albérletébe?

Nincs saját lakása?

Vagy mi a helyzet?

2023. jún. 9. 07:39
 23/23 anonim ***** válasza:
65%

22.

Nem nincs saját lakása a drága menyecskeje azt nem fizette és ki lakoltattak őket. Én meg akkor nem voltam képben. Anyósom ahol meg bantva van rögtön vándorol mint a vándor cigányok. Túl büszke és meg változni már soha nem fog. És pont ezért nem akarom meg egyszer ugyanezt a hibát el követni hogy hozzánk költözzön pokollá tenni az életem

2023. jún. 9. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!