Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

Mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

Figyelt kérdés

Anyósom időnként átjön vigyázni a gyerkőcre, amikor nekem intéznivalóm van a városban.

Mire hazaérek azt veszem észre, hogy elvégezte a házimunkát. Mosogatás, mosás, száraz ruhát beszedi, pakol- rendezkedik.

Értékelem a segítséget, de valahol mégiscsak zavar, hogy matat a szekrényekben a privát cuccaink között.

A másik, hogy nemrég jelentettük be, hogy újra kismama vagyok.

Annyira korai ez az egész, hogy én még nem mertem venni semmit a picinek. Erre anyósom kijelentette, hogy ő màr megvett mindent. Kádat, ágyneműt, babaruhákat, stb.

Erre megint csak azt tudom mondani, hogy látom a jószándékot és az igyekezetet, de valahol zavar is, hogy ő választ ki mindent.

Ti mit szólnátok egy ilyen anyóshoz?

#anyós #Magától intézkedik
2023. máj. 12. 18:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

Az én anyósom is ezt csinálta, csak mellé még közölte is, hogy rendetlen vagyok. Az egyik kedvencünk az volt, amikor költözés után, de a még csak félig berendezett lakásból elmentünk egy hétre a Balatonra. Mire hazaértünk, anyós berendezte szerinte illően viszkispoharakkal a tőle örökölt vitrint. Én tök mást akartam odarakni. Párszor ordibált vele a férjem, hogy fejezze be.

Nálunk az lett a megoldás végül, hogy eladtuk ezt a lakást, amiben ők is éltek előtte, és vettünk egy teljesen újat, amiben nem érezték magukat otthon végre.

2023. máj. 13. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Emberek!

Ne fogdossa a bugyogómat egy idegen nő!!!

2023. máj. 13. 12:58
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
12-es, nem tudsz élni ;)
2023. máj. 13. 13:00
 14/23 anonim ***** válasza:
27%

13.

Én férfi gatyákat szeretek fogdosni.

2023. máj. 13. 13:28
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem volt arról szó, hogy te mit szeretsz fogdosni
2023. máj. 13. 13:45
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
De anyós fogdossa! Mit akadékoskodsz?
2023. máj. 13. 13:52
 17/23 anonim ***** válasza:
28%
Jaj, nyugodjál má' le! Örülj, hogy nem a tiédet fogdossa, aztán legyél boldog.
2023. máj. 13. 14:22
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Valamelyik polcra tegyél dildót, korbácsot és szopóálarcot úgy, hogy ne látsszon, de biztosan megtalálja, mikor nekiáll pakolászni. Légy nyugodt, utána egy darabig nem fog ilyet csinálni.
2023. máj. 13. 20:44
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

kéretlen segítség

ismerős...nálunk is hasonló a helyzet

ha nem szólunk érte, viszont mivel zavar nem hálálkodunk túlzottan...akkor már rosszak vagyunk és hálátlanok

ha szóvá tesszük, h ne segítsen vagy h nem kellett volna, akkor megsértődik

leállítani nem lehet, hiába szólunk, h ne csinálja, megcsinálja

ebből mindenképp sértődés lesz, az biztos

nincs jó tanácsom sajnos

2023. máj. 13. 22:30
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

Nekem kis gyerekes anyukakent az fordult meg a fejemben, hogy míg alszik a gyerek addig csinálja ezt? Mert ha nem alszik a gyerekem és úgy végez hazimunkat akkor nem is figyel rá oda. Aki jelenleg nincs benne abban a korforgasban, hogy kisgyerekem van és mindig a szemem rajta kell legyek bármit is csinálok épp (főzök), mert muszáj akkor ezek az emberek elfelejtik és csináljak az ő saját napi rutinjukat, aztán ha valami baj történik akkor meg ha szólsz ők vannak megsertodve.

Én sosem kérem meg anyosomat, hogy segítsen. Pont azért, mert mindenbe beleszól így is, nem kell, hogy még rendezkedjen is nálam. És ráadásul iszonyúan erőszakos. Nekem már sajnos nem élnek a szüleim, így tényleg a férjemmel oldunk meg mindent ketten. De így is valahogy kiforrja magát minden elintezodik ha nem azonnal, akkor később. Nem kell a segitsege.

Engem amúgy is gyűlöl a kezdetek óta. (De a gyerekei összes házastársát)

Egyébként anyosod lehet csak jó anyós akar lenni és tényleg levenni némi terhet a válladrol.

2023. máj. 14. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!