Szülők ti mit szólnátok hozzá ha fiatok/lányotok párjának a báttyja beteg lenne?
Figyelt kérdés
Pontosabban autista.2022. aug. 7. 12:33
2/22 A kérdező kommentje:
De elfogadnátok? Vagy így a gyerekvállalást sem díjaznátok?
2022. aug. 7. 12:46
3/22 anonim válasza:
Ő dolguk lenne. Ha beteg is lesz a gyerekük, nekik kell majd gondozni. Felnőtt emberek, saját felelősségük.
4/22 anonim válasza:
Semmit nem szólnék, az ő dolguk. A gyerekvállalás is. Nem értek amúgy a témához, az autizmus öröklődhet? Azt tudom, hogy terhesség alatt meg kisgyerekként nem lehet kimutatni, tehát nem egy szűrhető dolog.
5/22 anonim válasza:
Az ő dolguk eldönteni vállalnak-e gyereket, vállalják-e a kockázatot hogy autista-lehetséges hogy egész életében önellátásra képtelen-gyerekük lesz. (mivel az autizmusnak genetikai okai vannak) A párjával tuti nem lenne bajom, maximum a kockázattal amit jelent HA akarnak gyereket.
6/22 anonim válasza:
Hűűűű, én azért lehet magamon is elgondolkodnék. Azért ha a gyerekem olyan korban van, hogy már akár a gyerekvállalás is szóba kerül, akkor igazából hogy jövök én ahhoz, hogy megszabjam, hogy vállaljon-e gyereket, mert a sógora beteg????
7/22 anonim válasza:
Nem vagyok a belepofázás híve, Talán úgy hogy te józanul szemléled azt amit ő szerelemtől elvakulva? Mert nem vállalni egy dolog, de kockáztatni egy súlyos beteg gyerek vállalását egész más tészta. Remélném hogy van elég esze felmérni a következményeket, és ha akar gyereket minden lehetséges szűrést megcsináltat...
8/22 anonim válasza:
Nem tudom, hogy örökletes betegség-e (pl. a gyerekükön nem mutatkozna-e meg, ha a párján ez nem is látszik). Nézzetek utána. Lehet, hogy orvos is olvassa és tud választ adni. Ha örökletes lehet, akkor lebeszélném róla a fentebb írt indokkal. Tudom, hogy eléggé pokol az élet egy autista emberrel. Hallottam egy ilyen emberrel interjút a TV-ben. Normálisan viselkedett és beszélt, vállalta a nyilvános szereplést a betegségével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!