Szülők ti mit szólnátok hozzá ha fiatok/lányotok párjának a báttyja beteg lenne?
Figyelt kérdés
Pontosabban autista.2022. aug. 7. 12:33
11/22 anonim válasza:
Ez a link megmagyarázza, amit feltételeztem.
Tegyetek úgy, ahogy tanácsoltam, kérjétek ki orvgosgenetikus szakvéleményét.
12/22 A kérdező kommentje:
Kikértük. Azt mondták hogy bármelyik családban előfordulhat ilyen, nem csak azoknál akinek a családjában esetleg van autista. Meg amit egy korábbi válaszoló is írt hogy legtöbbször később derül ki nem születés után. Hát bízunk benne hogy egészséges lesz a pici. Ügye a vizsgálatokból nem lehet kideríteni, de hálaistennek szépen fejlődik és azt mondták hogy minden rendben, egészséges. Reméljük későbbikeben is így lesz. 🙏
2022. aug. 7. 21:09
13/22 anonim válasza:
"legtöbbször később derül ki nem születés után." Két éve arról cikkeztek hogy kimutatható a terhesség korai szakaszában. Csak mondom. Amúgy meg miért utólag kérdezel ha már vállaltad a kockázatot?
14/22 A kérdező kommentje:
Nos, akkor ezek szerint minden rendben a kicsinkkel. ☺
Mindenképp szerettünk volna egy babát, és mivel sokkaktól hallottuk hogy ez nem egy örökletes betegség ezért bele vágtunk.
2022. aug. 7. 21:38
15/22 anonim válasza:
Örökletes a hajlam. Nem tudom ki mondta hogy nem, mert baromi nagyot tévedett. Újra megkérdezem: miért akkor kérdezel amikor megvan a poronty?
16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz drágám, de nézz utánna mert nem örökletes. Bármelyik családban előfordulhat, még ott is ahol soha nem volt.
Az én gyerekemről meg ne úgy beszéljél hogy poronty mert a szádra ülök. 😘
2022. aug. 7. 22:06
17/22 anonim válasza:
Drágád a férjed, úgyhogy tartogasd neki a leereszkedő, szánalmas stílusod. Igen, előfordulhat, ahol megvannak a hajlamosító tényezők, ott meg hatványozottan előjöhet ahol már volt fogyatékos... remélem nem a gyereked fizet azért mert idióta az anyja.
18/22 A kérdező kommentje:
Utálom azt a szót hogy fogyatékos. Normális emberek nem használják, maximum azt hogy beteg, sérült.
Nem vagyok idióta, és mivel nem mondták hogy az lenne ezért egészséges is lesz.
2022. aug. 8. 06:46
19/22 anonim válasza:
Sok boldogságot kívánok Nektek a babával, neki pedig jó egészséget!
20/22 anonim válasza:
Ez kizárólag a gyerekemre és a párjára tartozik ;). Ha az ő gyerekük is auti lesz, így jártak, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!