Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért idióta minden fiús...

Miért idióta minden fiús anya? Mi a megoldás a mennyre való féltékenységre?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%

Te se lehetsz sokkal normálisabb kedves kérdező.

A kérdéseddel meg is adtad a választ magadnak, ha mindenki idióta csak te nem, akkor a te készülékedben van a hiba 🤡

2023. máj. 7. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
65%
Mennyre 🤣🤣🤣
2023. máj. 7. 23:16
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Jajj, én nagyon élem ezt a témát, anyuval elég keményen bánik tesóm felesége, közben ő is szült egy fiút. Kukoricával a kezemben fogom végignézni, hogy hogy fogja magát érezni pár év múlva, amikor ő lesz anyám helyében. Majd amikor egy hamvas punás elrabolja tőle a "szerelmét", de fogok röhögni. Már most látszik, hogy ezerszer rosszabb anyós lesz, mint anyu.
2023. máj. 8. 03:32
 14/24 anonim ***** válasza:
23%
Mi Atyánk, ki vagy a menyekben...
2023. máj. 8. 05:37
 15/24 anonim ***** válasza:
38%

Mert maguknak nevelik a fiúkat.

Nincs megoldás. A meny is ilyen anya lesz. Majd ő is magának neveli a pici fiát, az legalább szeretni fogja.

2023. máj. 8. 06:15
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos a nők öregkorukra megzakkannak. Úgy 45 felett.
2023. máj. 8. 06:17
 17/24 anonim ***** válasza:
20%
Utáljunk minden anyóst!!! Mi okos nők tartjunk össze!!
2023. máj. 8. 06:22
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Az exem anyja idióta volt, ez tény - nem véletlenül lett ex a pasas.

A barátom anyja teljesen normális, szerethető nő. Vannak kattanásai, de na, ezeket elviseljük, míg náluk vendégeskedünk.

2023. máj. 8. 07:41
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Minden szülő ilyen, jobbat akar a gyerekének.

Ez a dolguk..

De persze illene elrejtenie. Megértem, ha zavar, hogy látod valakin, hogy nem tart elég jónak.

2023. máj. 8. 08:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez van sajna, bár az előző kapcsolataimban abszolút nem volt jellemző. Először magamat okoltam, hogy miért nem vagyok neki szimpatikus, aztán idővel rájöttem, hogy féltékeny...

Ma már elég messze lakunk, szóval ritkán lát, de persze ha lát, akkor mindent megtesz, hogy rosszul érezzem magam. Nem tudsz vele mit kezdeni.

2023. máj. 8. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!