Miért idióta minden fiús anya? Mi a megoldás a mennyre való féltékenységre?
Te se lehetsz sokkal normálisabb kedves kérdező.
A kérdéseddel meg is adtad a választ magadnak, ha mindenki idióta csak te nem, akkor a te készülékedben van a hiba 🤡
Mert maguknak nevelik a fiúkat.
Nincs megoldás. A meny is ilyen anya lesz. Majd ő is magának neveli a pici fiát, az legalább szeretni fogja.
Az exem anyja idióta volt, ez tény - nem véletlenül lett ex a pasas.
A barátom anyja teljesen normális, szerethető nő. Vannak kattanásai, de na, ezeket elviseljük, míg náluk vendégeskedünk.
Minden szülő ilyen, jobbat akar a gyerekének.
Ez a dolguk..
De persze illene elrejtenie. Megértem, ha zavar, hogy látod valakin, hogy nem tart elég jónak.
Nálam is ez van sajna, bár az előző kapcsolataimban abszolút nem volt jellemző. Először magamat okoltam, hogy miért nem vagyok neki szimpatikus, aztán idővel rájöttem, hogy féltékeny...
Ma már elég messze lakunk, szóval ritkán lát, de persze ha lát, akkor mindent megtesz, hogy rosszul érezzem magam. Nem tudsz vele mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!