Nem tudom hogy mit tegyek?
Van egy 4 hónapos lányom és úgy döntöttem hogy a húgom lenne a keresztanyja. De itt jött anyósom közbe szólása hogy hát mi az hogy az én testvérem lesz az első gyerekemnek a keresztanyja. Utána elő adta hogy úgy illik hogy a férjemnek a testvére legyen. Én erre mondtam neki hogy ez tudtommal nem így van, erre vágta a fejeket és magyarázott mindenfélét.
Leszögezném hogy én a lányának a gyerekeinek nem vagyok egyiknek sem a keresztanyja. A barátnői az ő gyerekeinek a keresztanyjuk.
Nálam sem lenne másképp, első gyerekemnek húgomat szeretném, a másodiknak pedig a barátnőmet.
De anyósom minden áron azt akarja hogy az ő lánya legyen az. Egyszerűen nem érti és semmibe nézi hogy én és a férjem mit akarunk.
De itt jött anyósom közbe szólása - itt szóltam volna ÉN közbe, hogy ne haragudj, Kati, ez kizárólag Petire és ránk tartozik, de ha szükségünk van a véleményedre szólunk.
Aztán ennyi, max kitagad a családból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!