Nem tudom hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos lányom és úgy döntöttem hogy a húgom lenne a keresztanyja. De itt jött anyósom közbe szólása hogy hát mi az hogy az én testvérem lesz az első gyerekemnek a keresztanyja. Utána elő adta hogy úgy illik hogy a férjemnek a testvére legyen. Én erre mondtam neki hogy ez tudtommal nem így van, erre vágta a fejeket és magyarázott mindenfélét.
Leszögezném hogy én a lányának a gyerekeinek nem vagyok egyiknek sem a keresztanyja. A barátnői az ő gyerekeinek a keresztanyjuk.
Nálam sem lenne másképp, első gyerekemnek húgomat szeretném, a másodiknak pedig a barátnőmet.
De anyósom minden áron azt akarja hogy az ő lánya legyen az. Egyszerűen nem érti és semmibe nézi hogy én és a férjem mit akarunk.
2023. ápr. 24. 18:21
11/24 anonim válasza:
Nem a Te gyereked? A következő kb. 20 évben egy rakás döntést kell majd hoznod vele kapcsolatban, szóval jó ha megszokod.
12/24 anonim válasza:
Döntöttél, és a férjed is azt akarja. Akkor az legyen.
13/24 anonim válasza:
Nehogy engedj neki, és ne hagyd hogy manipuláljon. Menjen a francba. A saját gyereke felől ő döntött, a tiédről majd te fogsz. Hagyjuk már ezt a beledumálósdit, volt ideje gyereket nevelni.
14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2023. ápr. 24. 21:01
15/24 anonim válasza:
Pontozzatok csak le, akkor se dumáljon bele senki a másik életébe, ha csak nem életveszélyről van szó!!
16/24 anonim válasza:
Mondd neki, hogy mama, közöltem, nem szavazást írtam ki.
17/24 anonim válasza:
Anyost hagyni kell duzzogni, de nem beleszólni.
18/24 anonim válasza:
Én nem foglalkoznék anyós hisztijével.Ha én azt szeretném,hogy a gyerekem keresztanyja a tesóm legyen vagy a barátnőm akkor az lesz és kész.Nem érdekelne ha neki ez nem tetszik.
19/24 anonim válasza:
Mi az első gyereknek a testvéremet választottuk. A második gyerek keresztelője kapcsán anyósom tényként közölte, hogy akkor most a férjem testvére lesz keresztszülő, ugye? Mondtuk, hogy nem. Először is, mert az említett testvér nem vallásos és mereven elzárkózik a szereptől érthető módon. Másodszor pedig tudjuk, ki lenne alkalmas rá és el is fogadta, szóval nem kívánság műsor. Ekkor kijelentette, hogy el se jön, ha nem úgy lesz, ahogy mondja. Ráhagytuk, hetek alatt megenyhült és eljött (elrontani a hangulatot), de máig nehezen viseli, hogy nem ő a családi döntéseink és programjaink mozgató rugója.
20/24 anonim válasza:
Nincs ilyen szokás,mint amit anyósod állít. Ez a ti dóntésetek kell hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!