Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem tudom hogy mit tegyek?

Nem tudom hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy 4 hónapos lányom és úgy döntöttem hogy a húgom lenne a keresztanyja. De itt jött anyósom közbe szólása hogy hát mi az hogy az én testvérem lesz az első gyerekemnek a keresztanyja. Utána elő adta hogy úgy illik hogy a férjemnek a testvére legyen. Én erre mondtam neki hogy ez tudtommal nem így van, erre vágta a fejeket és magyarázott mindenfélét.

Leszögezném hogy én a lányának a gyerekeinek nem vagyok egyiknek sem a keresztanyja. A barátnői az ő gyerekeinek a keresztanyjuk.

Nálam sem lenne másképp, első gyerekemnek húgomat szeretném, a másodiknak pedig a barátnőmet.

De anyósom minden áron azt akarja hogy az ő lánya legyen az. Egyszerűen nem érti és semmibe nézi hogy én és a férjem mit akarunk.

2023. ápr. 24. 18:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
99%
De nem értem, mi köze hozzá? Mármint hogy tudja megakadályozni, hogy a húgod legyen? Biztos nem érdekelne, ha megsértődik.
2023. ápr. 24. 18:25
 2/24 anonim ***** válasza:
98%

Az anyósnak nincs beleszólása nyilvánvalóan. Ketten választottatok, ahogy annak idején a saját gyerekeivel ő is.

Egyébként nálunk a barátnőm a gyerek keresztanyja, a másiké pedig szintén nem anyósom másik gyereke, hanem egyéb rokon.

2023. ápr. 24. 18:26
 3/24 anonim ***** válasza:
89%
És a férjed mit akar? Mert itt csak arról írsz, te mit akarsz.
2023. ápr. 24. 18:26
 4/24 A kérdező kommentje:
3as ugyan azt amit én, mert ő tojik rá.
2023. ápr. 24. 18:28
 5/24 anonim ***** válasza:
98%
Ne engedjetek neki mert utána bármi lesz mindenbe engedni fogtok mert egyre erősebbnek hatalmasabbnak fogja érezni magát a ti akaratotokkal szemben. Egyébként én személy szerint azzal szögezném le hogy én olyan keresztanyát akarok a kicsinek aki tényleg úgy viselkedik figyelmes lesz a gyerekemmel, érdekli egyáltalán a gyerekem és nem csak a posztot viszi hanem dolgozik is azon hogy kimerítse a keresztanya szót. Már csak azért is mert nekem is van keresztanyám és 23 éve jelenleg is le se szar.
2023. ápr. 24. 18:41
 6/24 anonim válasza:
92%
Kérd meg a férjed h beszéljen anyosoddal háha neki több esélye lenne neki mert hát mégiscsak az anyja hátha tud rá hatni...
2023. ápr. 24. 18:44
 7/24 A kérdező kommentje:
Az lesz, mert egyébként nem lennék rosszban anyósommal és emiatt nem is szeretnék vele veszekedni. De ebben az egyben nem engedek neki.
2023. ápr. 24. 18:51
 8/24 anonim ***** válasza:
7%
Az megvan, hogy egy keresztanyát és egy keresztapát is szokás választani? Egyébként meg, tök fölösleges ez a keresztszülőség. Nem arról szól, amiről kéne. Egyébként nem kell így megsértődni, mert lehet a húgod nem is akarja vállalni.
2023. ápr. 24. 18:55
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
Mond meg anyósodnak hogy majd tik eldöntitek a másik meg hogy mond meg neki hogy az unokáinak sem téged választottak ha nem a lánya barátnöit,hidd el csendben fog maradni
2023. ápr. 24. 18:59
 10/24 anonim ***** válasza:
75%

Ne engedjetek neki semmikepp

Ez a ti dontesetek semmi koze hozza

Meg csak rosszul se erezd magad emiatt

2023. ápr. 24. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!