Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Üdv! Most mi van? (lent van. )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Most mi van? (lent van. )

Figyelt kérdés
Nah az a helyzet hogy van egy lány akivel régóta jóban vagyok és szeretem is őt... a nyáron nagyon sokat beszéltünk és egyszer bevallottam neki hogy mit érzek... erre azt mondta hogy sajnálja de ő nem egy barátnő típus és hogy a tanulásra akar koncentrálni... és hogy ő úgy szeret mint a bátyát... kicsit össze törtem és nem is beszéltem pár napig vele... de aztán ráírtam (ki tudja. XD de amúgy meg ha nem fog sikerülni beszélni attól még lehet vele.) Na de pár napja kicsit hulla voltam mert dolgozok anyám basztat és nem tudtam aludni mert vele is akartam beszélni... na de és egyik nap küldött egy szöveget japánul hogy sajnálom vagy valami ilyesmit. És egy kínai szöveget is hogy (azt hiszem ezt jelenti...itt kérdeztem meg..) "Szeretlek, de te nem tudod ezt." De nem tudom hogy ezt hogy hozzam fel... mert hogy azt kérte hogy én ne fordítsam le... meg hogy nem szeretné ha megtudnám... de nagyon érdekelt mert meg akarok tanulni kínaiul meg japánul is.. és ezt nem tudtam lefordítani... és most mit tegyek? Nagyon nehéz volt kimondani és ő nem is viszonozta hanem csak elhajtott... erre meg ő jön elő vele méghozzá kínaiul... most mit tegyek? amúgy messengeren beszélünk csak. egyszer találkoztunk sajnos... többször is akartunk csak valami mindig baj volt... és most nem tudom mit tegyek... nem akarok megalázkodni vagy nem tudom... de szeretnék vele lenni... talán várjak 8. végéig? lehet hogy ő is arra vár? mert egy osztályba is járunk... lehet hogy csak nem akarja elbaszni a 8.-at jobban mint amilyen lesz hogy ha valamin össze veszünk? a válaszokat előre is köszönöm!

#furcsa #nem tudom h mit tegyek
2015. aug. 27. 17:58
 1/8 anonim válasza:

Szerintem személyesen beszéljetek többet és a lány viselkedéséből megtudhatod hogy ő mit szeretne. Ha van valami kis parázs köztetek akkor úgy is kialakul majd. :)

Ne stresszelj rá! :D

2015. aug. 27. 18:07
 2/8 Zedricht ***** válasza:
Teged elutasitott, nem kapott meg mas fiut, es most te kellesz neki.
2015. aug. 27. 18:30
 3/8 anonim válasza:

Szerintem mond el,hogy leforditottad a szöveget, mert ha nem akarta hogy megtudni mit érez irántad akkor nem írja meg.Ez a lányoknál tudat alatt történik úgy mond ez egy megbanasi mód amiértegirta neked azt hogy mit érez ő.

Remélem tudtam segíteni :)

2015. aug. 27. 19:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De akkor most írjam meg neki hogy tudom hogy mit jelent? de hogyan? hisz akkor lehet hogy megsértődik... és azzal fog jönni hogy megkért rá... mondjam hogy véletlen? hogy (ugye mert próbálok tanulni kínaiul/japánul) ezt a szöveget írtam be és ezt dobta ki? vagy várjak 8. végéig? De és ha a 2.-nak van igaza?... kicsit már bizonytalan vagyok... főleg hogy nem akarok vele összeveszni... és tök jókat beszélünk... régebben 60%-on állt az önbizalmam most meg már majdnem 0-án... :(
2015. aug. 27. 20:19
 5/8 anonim válasza:

Írd meg neki hogy tudod.. !

Nyilván ha valamit el akarok titkolni akkor nem nyomom meg az entert és nem küldöm el.. :)

Az meg, hogy megkért rá csak "próbatétel". :D

2015. aug. 27. 21:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! De azért szerintem várok még pár napot... vagy nem tudom... sajna tényleg majdnem 0-án állok önbizalom szinten... de tényleg KÖSZÖNÖM!! Arigato! :D
2015. aug. 27. 21:47
 7/8 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett a vége.. már kíváncsi lettem. :D
2015. aug. 27. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké! :)
2015. aug. 27. 22:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!