Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szokott az anyósotok megjegyzé...

Szokott az anyósotok megjegyzést tenni a főztötökre?

Figyelt kérdés

Ha pl finom, akkor megdicsér?

Elmondja a véleményét? Pl ha sótlan.

Az én anyósom soha nem szól/ dicsér semmit, hogy jó-e vagy rossz, csak megeszi és kész. Nem főzök egyébként rosszul, hobbi szakács vagyok

2023. ápr. 23. 13:32
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Nem sűrűn evett anyósom a főztömből. Olyankor csak csendben sózza... sózza... sózza. Hát mit ne mondjak, nem esik jól.

Pedig szerintem nem főzök rosszul. Tény, hogy kevés sót használok hozzájuk képest, de párom szereti, ahogy főzök és a kislányom is. És tudom, hogy ez a fontos, ők szeretik, de azért egy köszönöm, finom volt, igazán jól esne anyóstól is.

Ha mi náluk eszünk, mindig megdicsérjük az ebédet, holott tudjuk, hogy többnyire nem anyós, hanem dédi készíti. Anyósom meg csendben begyűjti a bókokat.

2023. máj. 16. 15:39
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
#21 Azért ott is komoly problémák vannak, ha valaki megsértődik, hogy megsózzák a főztjét. Étteremben is ott van a só-bors az asztalon, dőljön a kardjába minden hivatásos szakács, akinek valaki megsózza az ételét? :D
2023. máj. 16. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!