Szokott az anyósotok megjegyzést tenni a főztötökre?
Figyelt kérdés
Ha pl finom, akkor megdicsér?
Elmondja a véleményét? Pl ha sótlan.
Az én anyósom soha nem szól/ dicsér semmit, hogy jó-e vagy rossz, csak megeszi és kész. Nem főzök egyébként rosszul, hobbi szakács vagyok
2023. ápr. 23. 13:32
11/22 anonim válasza:
Volt olyan régen, hogy meghívtuk ebédre anyósékat, soha többé. Após még a tányért is szinte kinyalta, anyós mindent kritizált, turkált, nagy nehezen megette, majd elkezdte összeszedni és kivinni a tányérokat. Nekem akkor durrant el az agyam, és mondtam neki, hogy talán meg kellene várni, amíg mindenki befejezi az evést, nem? Ugyanis nélkülem elkezdtek zabálni, én pedig mire mindenkit kiszolgáltam üdítővel rendesen lemaradtam az evéssel. Gyakorlatilag akkor kezdtem el szedni amikor anyós elkezdett mindent kivinni...
12/22 anonim válasza:
"Hogy hogy mi pluszt ad. Jó esetven ő egy nagyon fontos ember az életünkben, a gyerekünk (ha van) mamája akinek adunk a velemenyere."
De 2023-ban egy fiatal nőnek ne az legyen már a görcse tárgya, hogy a másik mit gondol a kajájáról. E, annyira üres dolog.
13/22 anonim válasza:
Ha úgy vesszük,engem a volt férjem,és az anyukája tanított meg főzni. /szakács volt az exem/. Tőlük nem kaptam kritikákat. Viszont a mostani párommal mikor összeköltöztünk,az nagyon rosszul esett,hogy az én főztömet a nővéréjéhez hasonlította.
14/22 anonim válasza:
Csak és kizárólag pozitiv megjegyzést mert 100% respect van
15/22 anonim válasza:
Nem, mert meg se hajlandó kóstolni, inni is hozott magával. Ezután nem invitáltam hosszabb időre soha többet. Mindenki szerint jól főzök, aki evett belőle, és szívesen látjuk a vendégeket is, szóval számomra ez elég bántó volt. Többet nem is lesz ilyen kínálás, meg semmilyen, az tuti.
16/22 anonim válasza:
Nem, mert a fia főz, nem èn :)
17/22 anonim válasza:
Mivel anyós tanított meg főzni így mindig megdicsér hogy úgy főzök ahogyan Ő mert ebből azt látja hogy jó tanítványa voltam. Ha olyan újdonságot teszek az asztalra amit mondjuk receptből vagy videóból láttam, esetleg mástól tanultam akkor azt őszintén véleményezi. Ami nem sikerült jól vagy nem ízlik neki megmondja, de azt is hogy mi a baja. Volt olyan étel ami nem ízlett neki és nem azért mert rosszul csináltam, hanem volt benne egyolyan alapanyag aminek az ízét nem szereti és ennyi. De volt olyan is amikor megmondta hogy szerinte nem lett jó mert rossz fűszerezést használtam például.
18/22 anonim válasza:
Én se szoktam véleményt mondani...csak eszek.
19/22 anonim válasza:
Nem szól mert még sem kóstolja. Egyszer evett nálunk amikor volt egy kisebb családi összejövetel. Kétpofára zabált, órákig.... Másnap vittem meg nekik belőle mert sok kaja maradt és hát eléggé zsíros volt, kicsit sòsabb mint ahogyan ő szereti. Nem szóltam én semmit. Azóta ha eszik eszik ha nem nem de nem kinalgatom. Hiába jön rendszerint ebédre. Most is lesz egy családi buli, marha pörkölt lesz bográcsban. De azért már közölte hogy olajjal csináljam ne zsírral mert ő olajjal szereti. Az mellékes, hogy én zsírral főzök
20/22 anonim válasza:
Nekem szerencsém van anyóssal ilyen szempontból, mert nem egy nagy konyhatündér, nem főz valami jól (hogy finoman fogalmazzak). Egészen egyedi főzési és ízesítési stílusa van, senkihez és semmihez sem hasonlítható az általa kreált ízvilág. Így, mikor eljön hozzánk, imádja a főztömet, nem győz betelni vele. Jó látni, ahogy jóízűen eszik mindenből és élvezi a közös étkezéseket. A fiával (párommal) is hasonló a helyzet. Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy az anyukája főztjéhez szokott, így egyáltalán nem válogatós, szinte bármit/mindent megeszik és minden pont úgy ízlik neki, ahogy éppen elkészítem. Mindketten szeretik ahogy főzök, még sosem kaptam igazi kritikát. Pedig tudnék tanulni belőle, de nem kritizálnak, mindig dicsérnek. De ez nem azért van, mert annyira istenkirály vagyok, hanem mert náluk otthon volt túl alacsonyan a léc. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!