Mit csináljak,ha bármi kérdésben nem egyezik anyósommal a vélemény, akkor mindjárt pofákat vág, grimaszol? Látom rajta,hogy nem tetszik neki valami, de kezd elegem lenni,hogy folyton hallgassak.
Figyelt kérdés
Mivel felújítás alatt van a ház,és hogy ne kelljen sokszor több százezer forintot kiadnunk, így van amikor anyós magától feljön segíteni.( 2 utcával lakik lejjebb). A legnagyobb bajom az vele,hogy ahogy esik úgy puffan típus. Az egyik fürdőszobai bútort úgy szerkesztette meg párommal együtt, hogy mire hazaértem, ferdén volt felfúrva a bútor lába, amin áll.És így be is tették a fürdőszobába. Majdnem megütött a guta,amikor megláttam. A fürdőszoba ajtót, szintén ők tették be, és ferde az egész,"de jól van az úgy,nem kellett pénzt kiadni,hogy valaki berakja". Azt mondta az ajtóra,és a bútorra is, jó az úgy,senki sem látja, a párom meg helyeselt rá.Mindent ő akar megvenni helyettem,hogy minél előbb legyenek meg ezek a dolgok, mert hogy én "halogatom" és őt ez idegesíti.. Teljes festésre, berendezésre,stb váró szobák vannak, azokkal akartam valamit kezdeni,a magunk anyagi tempójában, és úgy ahogy mi szeretnénk,de neki a legnagyobb baja,hogy a konyhában legyen függöny. Ha ellenkezek vele,folyton ráncolja a szemöldökét,meg pofákat vág, ami nekem halálom.Na meg az,hogy a párommal mögöttem rendezkednek. Párommal már beszéltem erről,de az anyjának ad igazat,mert az anyós nekünk akar jót,és csak a jó szándéka vezérli.Azon a szinten vagyok, hogy el fogom kérni az összes kulcsot, amivel be tud jönni, csak ebből hatalmas nagy veszekedés lenne a párom,és köztem,hogy hogyan merem én az anyját kitiltani innen.Mit tegyek? Az anyóssal már beszéltem, akkor is pofákat vágott,és azt mondja,hogy nekem a "jó sem jó".2023. ápr. 22. 14:36
11/20 anonim válasza:
10-es! És igaza van! Egy felnőtt férfi álljon ki a párja mellett, és ne az anyja valagából dumáljon!
Kérdező! Tapasztalatból mondom, hogy ennek nem lesz jövője! Ha mindig van valami kifogás ami miatt halogatja a dolgokat, a megbeszélést, azzal hárít. Neki ez így megfelel teljesen, nem akar változtatni.
12/20 anonim válasza:
Az ingyenmunka azért bezzeg kell…
Ne legyetek zsugoriak szakembert hívni ahelyett, hogy egy idősödő (házi)asszonnyal csináltatjátok.
13/20 A kérdező kommentje:
Nem én nem akarok hívni,hanem a párom és az anyja! Ők akarnak mindenen garasoskodni,és a nő húzza ellenem a páromat is, aki hülye mód meg hajlik rá,mert akkor azt el tudja költeni másra. A múltkor ebből volt a veszekedés,hogy feleslegesen akarom az ő fiával kiszóratni a pénzt, meg a magamét se erre költsem! Ezen is kiborult a bili.Engem ne szabályozzon be senki anyja, ráadásul úgy hogy ő maga olyan kontár munkát végez,hogy lehánynivaló!
2023. ápr. 22. 17:08
14/20 A kérdező kommentje:
Anyósomat sem én hívtam fel ide annak idején,hanem párommal leegyeztették,hogy amit tudnak,azt maguk megcsinálják,nem kell szakember. Mondanom sem kell a festéstől kezdve minden,hogy van megcsinálva.Ha egyik napról a másikra kiborul a bili nálam,akkor párommal vagy veszekszünk,vagy akkor jön tőle,hogy én kikészítem őt idegileg,és belefáradt ebbe.
2023. ápr. 22. 17:09
15/20 A kérdező kommentje:
A harmadik meg,hogy a bútorokat mi magunk is össze tudjuk szerelni..Jaaa,igen..anyós módra, ferdén meg lazán,lötyögő ajtókkal, félre fúrt csavarokkal, vadonatúj bútor sarkát letörve,stb.-
2023. ápr. 22. 17:10
16/20 anonim válasza:
Ez egy szar alak, hagyd ott, hadd költözzön vissza anyucihoz.
17/20 anonim válasza:
Hú, ebből nehéz lesz kimásznod. Nem gondolkodtál még azon, hogy jobb életed lehetne nélkülük? Mert ez egyre rosszabb lesz.
18/20 anonim válasza:
Váljatok el.Mindenkinek jobb lesz így.
19/20 anonim válasza:
Kérdező, olvasd el a saját kommentjeidet és gondolkodj el rajta, anyóssal vagy a férjeddel van-e a gond.
20/20 anonim válasza:
Mondjuk épp ajtószerelésre rhadtul nem anyóst kérném meg, vagy állnék neki én, mert igénytelen szr lesz a végeredmény, esetleg befolyik az eső, szökik a meleg, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!