Tényleg én vagyok hülye,hogy bosszant az, hogy a pasim az anyósomnál is eszik meg itthon is főtt ételt? Két konyhája van úgymond..és ez engem nagyon zavar.
Egyszerűen beszéljétek meg. Nekem anyósom messze lakik, de ha párom hazamegy, küld kaját nekem is. Ilyenkor szimplán megbeszeljuk, hogy most küldött kaját, nem kell főzni 2 napig.
Ha meg nem lehet megbeszelni akkor főzz csak magadra.
Mondjuk szerintem ez nagyon gáz, és nyugi, nem lesz változás.
Nálunk is ez a helyzet családon belül. 40 éves kisfiú gondol egyet, és megy anyjához ebédelni. Semmi probléma nem lenne ezzel, csak nem szól, a másnapos kaja nem jó, ergo vagy a feleség meg a gyerek eszi 3 napig ugyanazt, vagy megy a kukába, ha nem fogy el.
Elképesztő, hogy egyes családokban ennyire semmibe veszik, amit a nő csinál. Legalább annyi lenne bennük, hogy SZÓLNAK, ma anyunál eszem, egy emberre főzz.
Nálunk nincs ilyen probléma, de amikor pl otthon vagyunk, és máshol ennénk, aznap reggel szólunk a vendéglátónak, ahol épp megszállunk rokon, hogy úgy tervezze, hogy ma nem ebédelünk itthon, ne készüljön.
szerintem ez teljesen alapvetőnek kellene legyen két ember kapcsolatában.
22-es, ez csak ott gáz, ahol a pasi nem eszi meg a másnapos kaját, mondjuk én nőként biztos nem is főznék minden nap frisset, mert nem csicska vagyok, de alapból szerintem nem gáz, hogy valaki felugrik az anyjához és eszik nála egy tál ételt heti 1-2 alkalommal.
Szóval, ezt a dolgot felesleges beskatulyázni így, a kérdező nem pontosít, miről van esetükben szó.
Nálunk is ez van. Először idegesített, de rájöttem hogy ez jó dolog. Csak magamnak főzök most már. Nem kell alkalmazkodnom, hogy ugyan mi lenne most jó neki. Csak magamra kell gondolnom, nekem mi kell. Nincs kidobott kaja.
Ha itthon is éhes akkor csinál magának valamit, vagy éhen marad. 😂
Pár hónapja már nem főz az anyja, valami sz4r közétkeztetéses kaját eszik nála 😂😂 itthon meg vajas kenyeret
23. Az anyós dettó!
Minek etetni a felnőtt majmot?
23: Én is azt látom az ilyen témáknál, hoyg a kaja körül forog minden. Elképesztő, sose tudna ennyire érdekelni az étel, az evés.
Mi egy héten egyszer főzünk.:)
Simán van 4-5 nap, amikor nem igényeljük a főtt ételt egyáltalán, vagy simán eszünk valamit 5-6 napig. És ezek egyszerű ételek, pl. babfőzelék üresen, vagy sült zöldség tepsiben magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!