Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg én vagyok hülye,hogy...

Tényleg én vagyok hülye,hogy bosszant az, hogy a pasim az anyósomnál is eszik meg itthon is főtt ételt? Két konyhája van úgymond..és ez engem nagyon zavar.

Figyelt kérdés
Mivel egy utca választ el minket, a párom gondol egyet,és lemegy hozzájuk. Amikor feljön mondja,hogy ez volt,meg az volt..én ezen meg teljesen felháborodom.Akkor minek is főzök tulajdonképp? Vagy alaptalan a dühöm,és ne csináljak ebből ügyet?Szereti a főztömet,mert állítólag az anyja minden ételbe 3 indiai fűszert tesz,amit ő már nagyon ún..de akkor meg miért megy be enni?Olyan mintha nem bírna leválni anyuciról,és apuciról..
2023. ápr. 11. 09:31
1 2 3
 11/29 NTBS ***** válasza:
21%
Nem jogosan bosszant. Döntse el mit akar. Mama hotel vagy nő.
2023. ápr. 11. 10:07
 12/29 anonim ***** válasza:
5%
Háromnapos kaját adjál a kutyának kislány. :D
2023. ápr. 11. 10:07
 13/29 anonim ***** válasza:
91%
"Józsi, ma rakott krumplit főzök. Itthon eszel vagy anyádnál? Mert ettől függően készítem az adagot. Se kidobni nem szeretném, se 3 napig ezt enni"
2023. ápr. 11. 10:12
 14/29 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ne főzz neki. Lehet anyucinál enni. Hülyét csinálsz magadból, hogy főzöl neki is, csak hogy aztán kidobhasd.
2023. ápr. 11. 10:15
 15/29 anonim ***** válasza:
89%

De most ez ilyen napi szinten történik, hogy munka után oda jár enni, vagy egy héten 2-szer beugrik, és akkor eszik egy tál kaját az anyjánál?

Mert napi szinten nyilván nem föznék két főre - mondjuk, nálunk nincs is ilyen, hogy másnap nem esszük meg a kaját -, de eszembe nem jutna abból problémát csinálni, hogy heti 1-2 alkalommal eszik az anyjánál valamit.

Ez nem mamahotel meg "nem leválás" Ha a te gyereked meglátogat majd téged 30 év múlva, biztos te is meg fogod kérdezni, kér-e egy tál ételt, mi ebben a fura?

A részleteket nem ismerve nehéz választ adni.

2023. ápr. 11. 10:28
 16/29 anonim ***** válasza:
89%
Mi is 1 utcára lakunk anyósoméktól. Van, mikor ott is eszik a férjem, ha épp olyankor megy oda. Engem nem zavar, mert ha ebédre nem is, de akkor vacsorára eszik az én főztömből. De pl van olyan étel, amit én sose készítettem, nem is hallottam róla, hogy létezik, amíg meg nem ismerkedtünk és igazából náluk is csak ő meg az anyósom szereti. Mikor azt enne, megkéri az anyóst, hogy főzzön olyat én meg akkor magamnak olyat készítek, amit csak én szeretek.
2023. ápr. 11. 10:29
 17/29 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen élelmiszerárak mellett eléggé luxushiszti hogy kidobod a kaját mert finnyásak vagytok.
2023. ápr. 11. 10:47
 18/29 anonim ***** válasza:
95%

Hihetetlen, hogy 2 ember ennyire nem tud kommunikalni egymassal.

Beszeljetek meg basszus. Ha ennyi se megy, akkor az gaz.

2023. ápr. 11. 10:50
 19/29 anonim ***** válasza:
55%
Ez hatalmi harc a mennyecske részéről, azért megy a hiszti. Hát miért nem úgy táncol a hapsi ahogy ő fütyül? Ha nem a dirigálásról szólna, akkor egyszerűen megkérdezné a csávóját hol eszik, vagy megkérné hogy szóljon előre.
2023. ápr. 11. 10:53
 20/29 anonim ***** válasza:
62%

"...mert ő már fent evett..."

ezek szerint egy házban laktok ??

2023. ápr. 11. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!