Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ha nem akarok...

Mit csináljak ha nem akarok anyóssal talalkozni?

Figyelt kérdés

Anyóssal a férjemmel töltött 7 év alatt talán ha 15x talalkoztam. Eleinte folyamat beszólogatott, hogy a férjem exe sokkal jobb nálam. Persze csak mikor férjem nem volt ott.

Aztán jött az, hogy én szar anya vagyok, rosszul nevelem a gyerekünket.

Majd 3 éve elrontotta az esküvőnket. Megjelent váratlanul, jelenetet rendezett, majd megsértődve távozott. Azóta hál isten nem láttuk.

Ma férjem beszélt az öccsével (megtalalta az öccse mert segítség kell, amúgy nem kereste volna).

Holnap jön hozzánk. És anyós is vele akar jönni.

Férjem válasza erre az volt: hát erre mit mondjak?!

Mar előre látom, férjem és az öccse órákra kivonulnak a garázsba en meg szórakoztassam a mamát. Jobb esetben csak a mamát, gyanítom jön férjem huga is, akit hasonlóképp szeretek.

Ferjemnek mondtam, hogy ha jönnek én elmegyek itthonról. A hátam közepére se kívánom.

Erre az volt a válasz, hogy 3 eve nem látta az unokákat (fiam 4 éves, lányom 1.5) ne legyek ilyen. Majd részéről ennyivel lezárta a vitát.

Komolyan csak rágondolok gyomoridegem van.

Mit tegyek, hogy ne legyen sértődés?

2023. ápr. 7. 19:26
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Mit kellett volna megbeszélni hogyan tovább?

Mi éltünk vígan anyós nélkül. Mi nem kerestük őt, ő nem keresett minket 3 egész évig.

2023. ápr. 7. 20:19
 12/39 anonim ***** válasza:
86%

A gyerekeket ott hagynád az anyósodra, hogy majd ő vigyáz rájuk? Egy vad idegen nő, a kicsit még soha nem látta, de a nagy sem emlékezhet rá.

A férjed a garázsban lesz, nem fogja a gyerekeket pesztrálni.

2023. ápr. 7. 20:19
 13/39 A kérdező kommentje:

Ezaz. Ha lelépek avgyerekeket meg otthagyom, anyós vigyázna rájuk. Na azt meg a jelenlétemben sem.

Anno a fiunk majdnem megfulladt miatta, mert 5 percre rábíztam. 3 honaoisan pörköltet nyomott a szájába míg otthagytam vele tényleg csak 5 percig, csakazértis bebizonyítsa, hogy szar anya vagyok, mert megeszi a gyerek. Egyből félrenyelt, fulladozott

Szóval igen, ez sem jó megoldás belegondolva

2023. ápr. 7. 20:22
 14/39 anonim ***** válasza:
88%
11, mondjuk azt, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy anyuka a közeletekbe mehetett.
2023. ápr. 7. 20:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Aha. Szoval akkor meg kellett volna a férjemnek tiltanom, hogy soha többet nem beszélhet az anyjával?!
2023. ápr. 7. 20:25
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Ezt a férjednek kellett volna kijelentenie. De ne hisztizz, te is tudod, holnap megy a drága mama, te meg vendégül látod. A férjed meg szerel.
2023. ápr. 7. 20:27
 17/39 anonim ***** válasza:
81%
Jöhet a kis piros 64%. Boldog nyuszit, boldog vendégvárást! :)
2023. ápr. 7. 20:28
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

De mi ez a mánia hogy akkor is unokázzon a nagyika?! Nem értem, de más kerdéseknél is ugyanez van, mint amit te mondasz kerdezö. Akarmit csinál a mami, az akkor is mamika marad. Lópikulát!!!!! Fognám vinném a két gyereket, tudod hol érdekelne a sertődés. Te szülted a gyerekeket, nagyobb hangodnak kéne h legyen mint a mamikának meg a sógornéninek meg a franc tudja kinek...

Állj a sarkadra, mentsd meg magad és a gyerekeket egy kellemetlen szituációtól... Helyetted mi nem dönthetünk, de engem nem erdekelne h ki mit mond.. A férjed anyukázzon, rokonozzon, nem a te dolgod. És felfoghatná h veszélyeztette a gyereket, még akkor is ha nem volt szándékos.

2023. ápr. 7. 20:31
 19/39 anonim ***** válasza:
96%
Hát te tudod, én a saját gyerekeim biztos nem hagynám ott egy számukra idegen nőre. Lehetne sértődés, válás, bármi. Fejre is állhatna a kedves férjem hisztériázás közben.
2023. ápr. 7. 20:32
 20/39 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy nem engedném a gyerekek közelébe. A férjed sem tudja feldolgozni, hogy ki-be rohangál az életébe. Ne tedd ki ennek a gyerekeidet!!
2023. ápr. 7. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!