Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet kezdeni egy antiszem...

Mit lehet kezdeni egy antiszemita apóssal?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, fél éve van barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást. Kedves lány, az anyja szintén nagyon rendes velem, jól kijövünk egymással. A barátnőm apja viszont gyűlöli a zsidókat, elhordja őket mindennek, szerinte a holokauszt jogos volt és tagadja a nácik bűntetteit.

És itt jön a nagyobb probléma, ugyanis én zsidó vagyok. De sem én, sem a családom nem gyakoroljuk a vallást, zsinagógába sem járunk el, "karácsonyozni" is szoktunk úgy, mint a nem vallásos keresztények (pl a barátnőm családja).

Nos az édesapával eleinte jól kijöttem, viszont mióta megtudta hogy zsidó vagyok azóta folyamatosan tiltani próbálja a lányát tőlem és megjegyzéseket tesz rám és a családomra. Ez pedig nagyon bánt engem, főleg úgy hogy semmi sem igaz rám azokból amiket mond rólam (ezeket most nem részletezném, főleg sztereotípiákra épülnek a szidalmai).

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék végre kibékülni vele, mert nekem semmi bajom sincs vele, csak hát rosszul esik hallani azt, ahogyan a barátnőm előtt szid engem. Egyáltalán van esély arra hogy megkedveljen?

2023. ápr. 5. 20:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
64%
27! Te még undorítóbb vagy. Puszikaaa
2023. ápr. 6. 06:24
 32/57 anonim ***** válasza:
75%

A lényeg: a barátnőd mit szól hozzá? Ő nincs berágva, hogy nem mondtad el? Őt nem zavarja picit sem? Még inkább: kiáll érted az apjával szemben?

Anyuka? Ő ugyanolyan kedves, mint eddig?

Ők a lényegesek most, főleg a barátnőd. Apukánál ne kapálózz, náluk minél kevesebbet legyetek, de ha úgy alakul, anyuval legyél kedves, a drága apukával nem kell foglalkozni.

Barátnőddel beszéljetek a dologról, ti legyetek rendben egymással, hogy ne tudja őt kikezdeni az apja, ne legyen az, hogy kétfele húz, szeret, de meg akar felelni neki, mert akkor arra rámegy a kapcsolat.

Apukát nem neked kell megpuhítani. Majd a lánya fogja, azzal, hogy kitart melletted, meg anyuka, összeveszik azon, hogy miatta veszítik el a lányukat.

2023. ápr. 6. 06:38
 33/57 anonim ***** válasza:
60%

Pedig apuka jobban tenné, ha megkedvelne téged! Te nagyon jó "party" vagy a lányának! A zsidók okosak, találékonyak, segítik egymást, mindig jól alakítják a jövőjüket! Gondolom, a te szüleid sem árufeltöltők és te sem gyárban fogsz dolgozni!

Látott már valaki hajléktalan zsidót? Én sem!

Apuka örüljön neked, mert ha együtt maradtok a továbbiakban is, jó sora lesz a lányának!

2023. ápr. 6. 07:07
 34/57 anonim ***** válasza:
83%

Semmit. Nem fog változni a véleménye soha.

Én kevesebbet járnék hozzájuk. Inkább nálunk találkoznánk.

2023. ápr. 6. 07:54
 35/57 anonim ***** válasza:
81%
Eletem szerelme zsido. Valoszinu azert nem vett el, mert en kereszteny vagyok. Pedig mondta, nem gyakorolja a vallast, de szerintem ez is kozenk allt. Szerintem sosem heverem ki,pedig lassan 1 eve ferjnel vagyok. A kozos baratunk is zsido, es mondta neki,hogy jol gondolja meg elenged e.
2023. ápr. 6. 09:30
 36/57 anonim ***** válasza:
22%
Ez gyakran oda vissza így van. Nálunk is probléma lenne ilyesmi. Amúgy szerintem ugyanaz írta ki aki a négeres, homoszexueles, cigányos kérdéseket, jelentem is kitaláltként
2023. ápr. 6. 10:14
 37/57 anonim ***** válasza:
81%

36

Miért lenne kitalált? Simán van ilyen. Úgy csinálsz mintha egy nagyon hajmeresztő történetet írt volna.

2023. ápr. 6. 10:24
 38/57 anonim ***** válasza:
17%
37 nem csak akkor kitalált egy kérdés ha valaki titkosügynöknek, másodállásban pedig űrhajósnak adja ki magát. Ha sokat gyk-zol feltűnik hogy sok a kérdésvariáció de a lényeg ugyanaz. Szerelmes pár egyik tagja kisebbségi (szexualitás/rassz/vallás szerint) természetesen minden szuper csak hát a gyűlölködő szülők.... De ugyanolyan stílus, értetlenkedés, befőtt pár, plusz lényegében nincs kifejtve a sztori, nincs benne semmi egyediség amire azt mondod hogy ilyen részletet ki találna ki, minek említené ha nem lenne igaz, csak lúzungokkal begerjeszti a lelkisegélyszolgálatosokat. Más (olvasottabb) kategóriáknál már név szerint tudni lehet ki a kiíró és miket kérdezett korábban
2023. ápr. 6. 10:37
 39/57 anonim ***** válasza:
88%

38.

Mivel sok gusztusatalan ember van így nem meglepő ha az ilyen jellegű kérdés is sok.

Nem azt mondom hogy nincsenek kitalált kérdések de ez egy teljesen átlagos kérdés.

2023. ápr. 6. 10:41
 40/57 anonim ***** válasza:
48%
Baártnőd apja egy prosztó, akivel kár foglalkozni. Próbáljatok vagy nálatok talizni, vagy nyilvános helyen, de haza a barátnődhöz ne, mert avval egyrészt magaddal cseszel ki, másrészt, a lány még inkább két szék közé kerül, hogy akkor melyikre üljön le, hogy ne koppanjon a pad alatt. Ha komolyra fordul köztetek, akkor a barátnődnek kell kiállnia értetek, mert az ő családjáról van szó, ha meg erre nem lesz képes 3-4-5 év távlatából legkésőbb, felnőtt emberként, akkor az már az ő inkompetenciája, nem a tied.
2023. ápr. 6. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!