Mit lehet kezdeni egy antiszemita apóssal?
19 éves fiú vagyok, fél éve van barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást. Kedves lány, az anyja szintén nagyon rendes velem, jól kijövünk egymással. A barátnőm apja viszont gyűlöli a zsidókat, elhordja őket mindennek, szerinte a holokauszt jogos volt és tagadja a nácik bűntetteit.
És itt jön a nagyobb probléma, ugyanis én zsidó vagyok. De sem én, sem a családom nem gyakoroljuk a vallást, zsinagógába sem járunk el, "karácsonyozni" is szoktunk úgy, mint a nem vallásos keresztények (pl a barátnőm családja).
Nos az édesapával eleinte jól kijöttem, viszont mióta megtudta hogy zsidó vagyok azóta folyamatosan tiltani próbálja a lányát tőlem és megjegyzéseket tesz rám és a családomra. Ez pedig nagyon bánt engem, főleg úgy hogy semmi sem igaz rám azokból amiket mond rólam (ezeket most nem részletezném, főleg sztereotípiákra épülnek a szidalmai).
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék végre kibékülni vele, mert nekem semmi bajom sincs vele, csak hát rosszul esik hallani azt, ahogyan a barátnőm előtt szid engem. Egyáltalán van esély arra hogy megkedveljen?
Legközelebb hívjatok oda mindenkit a családból,hogy bejelentenivalótok van!
Méghozzá az,hogy a barátnőd terhes!
Még véletlenül se csináld azt amit a 8-as ír.
Szimplán kerüld. Megváltozni nem fog.
15.
Miért ne lenne neki való? Ez annyira hülyeség. Van egy idióta rokona már hagyja is el?
"miért zavarodott és frusztrált?"
Pont a magadfajták miatt akik egyből megitélik emiatt őket.
Azt hittem ezeken már túlléptünk de sajnos még pár ember mindig itt tart.
Csak azért is szépen, kulturáltan viselkedj. Mutasd meg milyen vagy valójában.
Nem fog megváltozni csak ha tényleg szereti a gyerekét. Emiatt ne szakíts vele.
Nem a magamfajták miatt, hanem, mert nem tudják hová tenni magukat. Ennek pont az az oka, hogy sajnos páran bevették, nem számít a származás, pedig nagyon is.
Ami normális, azon nem kell túllépni, különben ez az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!