Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit lehet kezdeni egy antiszem...

Mit lehet kezdeni egy antiszemita apóssal?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, fél éve van barátnőm, akivel nagyon szeretjük egymást. Kedves lány, az anyja szintén nagyon rendes velem, jól kijövünk egymással. A barátnőm apja viszont gyűlöli a zsidókat, elhordja őket mindennek, szerinte a holokauszt jogos volt és tagadja a nácik bűntetteit.

És itt jön a nagyobb probléma, ugyanis én zsidó vagyok. De sem én, sem a családom nem gyakoroljuk a vallást, zsinagógába sem járunk el, "karácsonyozni" is szoktunk úgy, mint a nem vallásos keresztények (pl a barátnőm családja).

Nos az édesapával eleinte jól kijöttem, viszont mióta megtudta hogy zsidó vagyok azóta folyamatosan tiltani próbálja a lányát tőlem és megjegyzéseket tesz rám és a családomra. Ez pedig nagyon bánt engem, főleg úgy hogy semmi sem igaz rám azokból amiket mond rólam (ezeket most nem részletezném, főleg sztereotípiákra épülnek a szidalmai).

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék végre kibékülni vele, mert nekem semmi bajom sincs vele, csak hát rosszul esik hallani azt, ahogyan a barátnőm előtt szid engem. Egyáltalán van esély arra hogy megkedveljen?

2023. ápr. 5. 20:53
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
6%

Legközelebb hívjatok oda mindenkit a családból,hogy bejelentenivalótok van!

Méghozzá az,hogy a barátnőd terhes!

2023. ápr. 5. 22:26
 12/57 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként szerintem soha nem fog változni az öreg.12es voltam
2023. ápr. 5. 22:27
 13/57 anonim ***** válasza:
95%

Még véletlenül se csináld azt amit a 8-as ír.

Szimplán kerüld. Megváltozni nem fog.

2023. ápr. 5. 22:32
 14/57 anonim ***** válasza:
8%
Keress zsidó lányt, és meg van oldva. Minden normális ember magához valót keres, tegyél te is így. Én nem vagyok zsidó, és ezért nem is lesz zsidó barátnőm, mert nem nekem való, így a gyerekemnek sem lesz ezzel problémája.
2023. ápr. 5. 22:35
 15/57 anonim ***** válasza:
77%

15.

Miért ne lenne neki való? Ez annyira hülyeség. Van egy idióta rokona már hagyja is el?

2023. ápr. 5. 22:37
 16/57 anonim ***** válasza:
87%
Azon kívül, hogy nem ülsz fel a provokációknak és rendesen viselkedsz a barátnőddel, sokat nem tudsz tenni. Attól is függ a történet kimenetele, hogy a barátnőd hogy kezeli a helyzetet. A szomszédunkban ennél enyhébb eset volt: nagyon vallásos nagymama és vallás tekintetében is zsidóval járó unoka egy házban. Ott idővel megbékélt a helyzettel a nagyszülő, de ő nem volt az a véres szájú köpködő, csak nem olyan párt képzelt el az unokának.
2023. ápr. 5. 22:45
 17/57 anonim ***** válasza:
14%
Nem az idióta rokon miatt, hanem mert az etnikai endogámia az egyik legalapevetőbb igénye az embernek ahhoz, hogy ne érezze magát idegennek a saját környezetében. Ha ennyire jó félzsidónak vagy egyéb színes gyereknek lenni, akkor az ilyenek nagy része miért zavarodott és frusztrált? Mert bizonytalan az identitásuk, amire nem tudnak egy normális életet felépíteni. Ezt a legegyszerűbb kivédeni azzal, ha mindenki megmarad a sajátjánál. Ennyit csak megtehetünk a saját gyermekeinkért, magunkért, és ez így mindenkinek kedvező, beleértve a zsidóságot is, és bármelyik más csoportot is. Nem nehéz, az eredmény pedig pótolhatatlan.
2023. ápr. 5. 22:55
 18/57 anonim ***** válasza:
73%

"miért zavarodott és frusztrált?"

Pont a magadfajták miatt akik egyből megitélik emiatt őket.

Azt hittem ezeken már túlléptünk de sajnos még pár ember mindig itt tart.

2023. ápr. 5. 22:58
 19/57 anonim ***** válasza:
80%

Csak azért is szépen, kulturáltan viselkedj. Mutasd meg milyen vagy valójában.

Nem fog megváltozni csak ha tényleg szereti a gyerekét. Emiatt ne szakíts vele.

2023. ápr. 5. 23:01
 20/57 anonim ***** válasza:
24%

Nem a magamfajták miatt, hanem, mert nem tudják hová tenni magukat. Ennek pont az az oka, hogy sajnos páran bevették, nem számít a származás, pedig nagyon is.

Ami normális, azon nem kell túllépni, különben ez az eredmény.

2023. ápr. 5. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!