Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy kert választ el minket...

Egy kert választ el minket anyósoméktól. Be tud jönni az udvaron,mert a kapu még nincs megcsinálva. Bent vagyok a szobában,és egyszer csak megjelenik,ha zenét hallgatok vagy bármi, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nyitva szeretem hagyni már ilyenkor az ajtót,van rajta szúnyoghálós ajtó is. Az udvaron át simán be tud jönni hozzánk,de rühellem,hogy egyszer csak megjelenik. Tegnap is hajtogattam a ruhákat,és egyszer csak nagyon hangos kopogás az ajtómon, kissé meg is lepődtem.Hogy tudom leszoktatni,hogy ne mászkáljon fel ide hozzánk? Ha ülök a wc-n is rám fog törni? Ne hogy már, ezért ne hagyhassam nyitva az ajtót,mert akkor jön be amikor akar.
2023. márc. 21. 11:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
94%

"A párom engem úgy hozott ide,nekem nem volt választásom"

Magyarul elrabolt? Esetleg megvett a szüleidtől 10 birkáért? Akármit mondtak neked erről a szüleid és a párod, nem igaz, nyugodtan dönthetsz arról, akarsz-e ott lakni vagy sem.

2023. márc. 21. 17:41
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
villanypásztor, harapós kutya ezek beválnak
2023. márc. 22. 08:47
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy kérdező, aki nem olyan válaszokat kapott, mint akart és inkább eltűnt 😃
2023. márc. 22. 09:18
 34/40 A kérdező kommentje:
Nem tűntem el, de mit írjak erre,szerinted? Én válaszokat akartam kapni,nem pedig fórumos beszélgetésbe bonyolódni.
2023. márc. 22. 13:13
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
A 10-es válasz az enyém, nem jó!?
2023. márc. 22. 13:49
 36/40 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, mire akarsz válaszokat kapni? A saját lehetőségeidet csak te ismered.

Hiába mondjuk mi, hogy költözz el, ha nincs hova, hiába mondjuk, hogy költözz akár külföldre, ha nem tudjuk, hogy ez megoldható-e. Fotelból, karosszékből távolról nagyon könnyű és könnyelmű lenne észt osztani, de felesleges. (Ha van valakinek, ha nincs.)

2023. márc. 22. 16:18
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Dehát kaptál válaszokat.
2023. márc. 22. 16:27
 38/40 anonim ***** válasza:
84%

A banya magáénak érzi a házat, téged pedig invazív fajnak.

Ez nem fog változni, mert a palid is középkori szinten mozog "nem volt más választásod".

Csak a költözés segít.

Szívesen!

2023. márc. 22. 17:51
 39/40 anonim ***** válasza:
82%
Milyen válaszokat szerettél volna kapni?
2023. márc. 23. 08:19
 40/40 anonim ***** válasza:
67%

Alapvetően egyetlen esély a változásra a költözés, a pasiddal vagy nélküle (azaz egyedül)

Van esetleg gyerek is már? Házasok vagytok, vagy csak úgy "anyósod", hogy a párod anyja? (Én is szoktam párom anyját "anyósomnak" hívni így, idézőjelesen, 11 éve vagyunk együtt, ennyi idő alatt már bőven stabil, állandó, komoly kapcsolatnak lehet nevezni egy kapcsolatot, de nincs papír, nem vagyunk házasok - és vélhetőleg nem is leszünk, 20 éven belül garantáltan nem. Egyszerűbb "anyósomnak" nevezni így idézőjelesen, és nem ezerszer két szót, párom anyját leírni. )

2023. márc. 23. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!