Egy kert választ el minket anyósoméktól. Be tud jönni az udvaron,mert a kapu még nincs megcsinálva. Bent vagyok a szobában,és egyszer csak megjelenik,ha zenét hallgatok vagy bármi, mit csináljak?
"A párom engem úgy hozott ide,nekem nem volt választásom"
Magyarul elrabolt? Esetleg megvett a szüleidtől 10 birkáért? Akármit mondtak neked erről a szüleid és a párod, nem igaz, nyugodtan dönthetsz arról, akarsz-e ott lakni vagy sem.
Kérdező, mire akarsz válaszokat kapni? A saját lehetőségeidet csak te ismered.
Hiába mondjuk mi, hogy költözz el, ha nincs hova, hiába mondjuk, hogy költözz akár külföldre, ha nem tudjuk, hogy ez megoldható-e. Fotelból, karosszékből távolról nagyon könnyű és könnyelmű lenne észt osztani, de felesleges. (Ha van valakinek, ha nincs.)
A banya magáénak érzi a házat, téged pedig invazív fajnak.
Ez nem fog változni, mert a palid is középkori szinten mozog "nem volt más választásod".
Csak a költözés segít.
Szívesen!
Alapvetően egyetlen esély a változásra a költözés, a pasiddal vagy nélküle (azaz egyedül)
Van esetleg gyerek is már? Házasok vagytok, vagy csak úgy "anyósod", hogy a párod anyja? (Én is szoktam párom anyját "anyósomnak" hívni így, idézőjelesen, 11 éve vagyunk együtt, ennyi idő alatt már bőven stabil, állandó, komoly kapcsolatnak lehet nevezni egy kapcsolatot, de nincs papír, nem vagyunk házasok - és vélhetőleg nem is leszünk, 20 éven belül garantáltan nem. Egyszerűbb "anyósomnak" nevezni így idézőjelesen, és nem ezerszer két szót, párom anyját leírni. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!