Minden éjjel megjelenik egy sün a teraszajtónkban és megdézsmálja a macskakaját. Hol bujkálhat napközben, ha ápolt a kertünk és a szomszédé is?
Gondolom azért nem többszáz méterről jön ide minden este.
Az ápolt kertet úgy értsétek, hogy nincs farakás, meg elvadult bozótos, meg stb. ahol szerintem napközben megbújhat.
A süni nem az ápolatlan helyeken van. Bokrokban, növények között, árnyas helyen él. És nagyon aranyos, ártalmatlan állat.
Semmi bajotok nem lesz tőle, ha odajár. Amúgy nem valószínű, hogy nálatok lakik. Ők ugyanúgy kószálnak, mint a macskák.
Nalunk is volt süni,voltak picik is
Társas ház földszintjén laktunk,de nem volt elkeritve a terasz
A cica kajat megették ök is.Kompromisszumra jutottunk.
Csináltunk keritest körbe,40-50 centi magasat,a cica is át tudta ugrani de a sünik nem juttatak be.
A cicatáp viszont ha nem ette meg kiszòrta a süniknek😀
Minden este jöttek enni.Jò volt hallgatni ahogy ropogtatják.
Sajnos elköltöztünk.Nagyon bánom csak emiatt.
Egyébként nyestel is küzdöttünk,az is rájârt.
De volt h szarka òlálkodott a teraszon.
De viszont a madáretetöböl mòkus csòrta a kaját😍
valamit találj ki a kaja köré.De ha megmarad a macskakaja,nem eszi meg,vagy a tápot,ne a kukába dobd,szòrd ki nekik valahova.
Ennyit is tudunk nekik segiteni
Az az igazság, hogy ez a sün évek óta visszajár (tél kivételével a többi évszakban) és éjszakánként megjelenik a teraszunkon, kajálja a macskakaját, majd ürít is egyet.
Engem nem zavar (csak az utóbbi), örülök, hogy jön, tudom, hogy hasznos, viszont tényleg elképzelni sem tudom, hol bújhat meg napközben.
Lehet h par házzal odébb hùzza meg magát.
Mivel van kaja,megszokta igy biztos napi rutinjává vált a mindennapos látogatás.
Ki ne örülne egy kis ingyen kajànak?🤪
Nálunk a süni a csűrben a széna alatt lakik. Ott is telel. :) (a széna deszkára van téve, hogy ne a földön legyen, a deszkák meg téglákon vannak, s alá pont befér)
Vagy tedd máshova a macskakaját, akkor az útvonala is megváltozik, s nem a teraszra fog üríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!