Egy kert választ el minket anyósoméktól. Be tud jönni az udvaron,mert a kapu még nincs megcsinálva. Bent vagyok a szobában,és egyszer csak megjelenik,ha zenét hallgatok vagy bármi, mit csináljak?
Teljesen jogos kívánság, hogy ne jöjjön át az anyós megbeszélés nélkül. Attól még, hogy nincs tulajdonrészed, az a ti külön háztartásotok. Az pedig a ti döntésetek a pároddal, hogy ki mit tesz bele. A házimunka és a gyereknevelés is munka, és szerintem becsülendő, ha valaki a karrier helyett inkább a családi élet szervezésébe fektet több energiát (ha ez a pár közös döntése). Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok, de normális az anyósom, nem járkál át. És rám is lehetne kívülről mondani, hogy beleültem a készbe, valójában kifejezetten a férjem kívánságára lakunk itt, nekem előnyösebb lenne az én szüleim közelében. Kezdő háziasszonyként szerettem volna én építgeti a háztartásom, nem veszekedni minden teáskanál miatt, amit másutt szeretnék tartani, mint ahol a férjem megszokta.
Beszélhetsz a pároddal első körben. Sajnos ha fafejű, akkor ez nem fog változni, de nem kötelező együtt maradnod vele. Összességében, a hibáival együtt megéri, vagy nem? Az anyóssal is megpróbálhatsz beszélni közvetlenül, akár elő lépésként is, ha olyan a viszony. De nem érdeked összeveszni vele, igyekezz tényleg kedves lenni.
Amikor jön, olyan hangosan hallgatnám a zenét, amitől megsüketül. Vagy alapban is annyira hangosan hallgatnám, hogy ne legyen kedve jönni.
Másik lehetőség, hogy szólsz neki, h csak úgy ok nélkül ne jöjjön át.
Én a helyedben vennék pár dildót, körbevenném magam az ágyon vele, aztán szórakoztatnám magam. Ha anyós meg rád nyit, többet nem fog... :D
Egyébként meg hogy van annyi eszed, hogy olyanhoz mész feleségül, aki konkrétan csak 20 méterre tudott az anyjától költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!