Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egy kert választ el minket...

Egy kert választ el minket anyósoméktól. Be tud jönni az udvaron,mert a kapu még nincs megcsinálva. Bent vagyok a szobában,és egyszer csak megjelenik,ha zenét hallgatok vagy bármi, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nyitva szeretem hagyni már ilyenkor az ajtót,van rajta szúnyoghálós ajtó is. Az udvaron át simán be tud jönni hozzánk,de rühellem,hogy egyszer csak megjelenik. Tegnap is hajtogattam a ruhákat,és egyszer csak nagyon hangos kopogás az ajtómon, kissé meg is lepődtem.Hogy tudom leszoktatni,hogy ne mászkáljon fel ide hozzánk? Ha ülök a wc-n is rám fog törni? Ne hogy már, ezért ne hagyhassam nyitva az ajtót,mert akkor jön be amikor akar.
2023. márc. 21. 11:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Ha megmondtam neki, hogy ne menjen be, és nem vátoztat, a férjedet meg nem zavarja a dolog, akkor így jártál, költözz el.
2023. márc. 21. 12:03
 12/40 anonim ***** válasza:
90%
Le kell ülni vele ezt megbeszélni mert csak rosszabb lesz.
2023. márc. 21. 12:03
 13/40 anonim ***** válasza:
86%
ismeros.nalunk 2 hazzal lakik odebb. regebben o is ilyesmit csinalt ... de utaltam. megbeszeltem ha at akar jonni nem kell kopogni, hivjon roviden fel vagy irjon whatsappen egy uzenetet...nemtudom ez miert jobb igy neki de ez mukodik. sot nekem azert jo mert ha nincs kedvem ugy teszek mintha nem hallanam a telefont es egx ora mulva csorgok vissza :-D
2023. márc. 21. 12:09
 14/40 anonim ***** válasza:
92%

"A párom engem úgy hozott ide,nekem nem volt választásom"

Fölpenderített maga mögé a ló hátára, a nyeregbe? Mint az őseink, akik elmentek a szomszédos faluba asszonyt szerezni?

2023. márc. 21. 12:10
 15/40 anonim ***** válasza:
92%
Ez a párod háza? Mert akkor párodnak kellene szólnia leginkább, hogy ilyeneket ne csináljon, mert ez gáz. A magánszférátokkal nem foglalkozik anyósod. Nekem is elkezdett anyós hasonlókat csinálni, átrendezni a nappalit, a konyhát, átpakolni a hűtőt... de én gond nélkül le tudtam állítani, mert az én lakásomról volt szó.
2023. márc. 21. 12:21
 16/40 anonim ***** válasza:
92%

Nem ismerem azt, amikor valami nem opció. Nem tudom értelmezni egész pontosan. Oda vagy pillanatragasztózva a házba? Vagy fegyverrel kényszerítenek?

Arra is, hogy nehogy neki megmondd, véletlenül se nyisd ki a szád? Nem értem már ezt a szintet.

2023. márc. 21. 12:33
 17/40 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom mennyire kell ertelmi fogyatekosnak lenni ahhoz, hogyha mar a szadat kinyitni keptelen vagy, koltozni keptelen vagy, akkor legalabb az ajtot zard be es a kulcsot hagyd a zarban.

Csokolom.

De ha ennyi se megy, akkor tenyleg abszolut menthetetlen a dolog, azt gondolom 🤣

2023. márc. 21. 12:38
 18/40 anonim ***** válasza:
13%
Kicsit visszább kellene venned! Ahogy írod, az a ház, ill. a szüleivel való együttélés a párodnak már egy ideje adottság, a párod édesanyja meg valószínű, hogy megszokta azt, hogy ő otthon van a saját telkén, de még a fia lakásában is. Biztos ő csinosítgatta eddig, ha odáig merészkedik, hogy vitrázst rendelt, sőt, uram bocsá, lehet, hogy eddig ő tartotta rendben, és fogalma sincs, hogy nem tolerálod, hogy csak úgy gondol egyet és bekopog hozzád! Meg kell húzni a határokat, de ésszel és belátással: lehetnél kedvesebb, elvégre te ott csak egy semmiből odacsöppent új szereplő vagy, semmit nem vittél oda, nem tettél hozzá, nem leszek a semmiből a ház királynője! Választásod meg igenis volt: költöztetek volna a te házadba, vagy vettetek volna egyet közösen! Jah, ha ez nem opció, csak beülni más kész életébe és otthonába, akkor hátrább az agarakkal, és alkalmazkodj, ne pedig a kettes c-n visíts, mintha te sz..tad volna a spanyol viaszt!
2023. márc. 21. 12:46
 19/40 anonim ***** válasza:
92%
Hát ne hagyd nyitva az ajtót. Kopog, kérdezd meg, mit óhajt. Aztán véletlenül se vállalj gyereket, mert az is a sajátja lesz, még több oka lesz átmenni.
2023. márc. 21. 12:52
 20/40 anonim ***** válasza:
78%
Hozd kellemetlen szituációba... Éppen szerelmeskedjetek, járkál melltartóban, vagy mit tudom én. Lényeg, hogy teljesen normális dolog legyen, de számára kellemetlen.
2023. márc. 21. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!