Együtt lakunk anyósjelöltemékkel. Most,hogy kicsit jobb idő lett,azzal nyektet,hogy csináljak kertet.Én nem akarok,viszont emiatt meg úgy érzem,hogy dologtalan vagyok..Mit csináljak?
Ha már anyósod azt mondja csinálj kertet, akkor nézd meg Gyulai Iván videóit a mélymulcsos gazdálkodásról. Akkor kapálni se kell, anyósnak is taníthatsz valamit és még kertet is csinálsz. :D
Egyébként soha nem fogom megérteni, hogy képesek egyesek a szülőkhöz beköltözni...
Lehet úgy is ott lakni valahol, hogy beleadsz a rezsibe (a fizetésedből, vagy abból, hogy nyertél pár száz milliót a lottón - miért ne, abból IS, amíg az az összeg tart, és normális életvitel mellett nem fogy el hat hónap alatt 100.000.000 sem), de nincs tulajdonod, semmi közöd az ingatlanhoz, vagy az ingóságokhoz, és lehet úgy is, hogy semmit nem adsz bele (vagy épp csak megveszed a kajádat, vagy azt se, és csak dőzsölsz, parazitáskodsz.)
Szóval ha nem akarsz dolgozni a kertben, akkor valamivel meg kell váltani, vagy azt kell mondani, hogy mama, papa, én nem kérek a kerti paprikából-paradicsomból-hagymából, én megveszem magamnak, köszönöm. Vagy elfogadod, és kifizeted. Vagy nem fogadod el, és megveszed magadnak a boltban vagy a zöldségesnél. Vagy nem eszel ilyesmit.
Más lehetőséget nem látok, esetleg azt, hogy - ezért, vagy más miatt - elköltözöl, vagy elköltöztök a pároddal (ha van miből és hova).
És ha ott lakik neki miért kellene közös kasszán vagy kaján lennie az anyóssal?
Miért gondolja mindenki normálisnak, hogy anyós mondja meg mit csináljon?
Itt nem a pénzről van szó, hanem anyóspajtás hatalomfitogtatásáról.
Én sem költöznék anyóshoz, de ettől még nem normális másnak megmondani mit tegyen.
A párja tartja el, ráadásul dolgozni fog, nem az a célja, hogy ez így maradjon.
Főzzön magára a fiatal pár, ennyi.
Ezzel az erővel legyen kutyája mert anyósnak is van?
Ha nincs munkád gondolom a párod fizeti a költsegedet, tehát anyósnak ehhez nincs úgymond köze, amíg nem a te pénzéből élsz.
Ha bent segédkezel, akkor jóformán mindegy hogy a kertben segítesz vagy nem. Vagy akkor menj és segits neki a kiskertben is, nem feltetlen kell saját kertecske.
Vagy pedig költözzetek el onnan.
Ha pedig segítesz majd mindenben és akkor is kárál, akkor az is baj lesz ha levegőt veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!