Csak én vagyok úgy vele hogy az össze dologtalan celebet kilöné az Űrbe?
Figyelt kérdés
2017. dec. 5. 19:56
2/12 anonim válasza:
Én azt a pár embert, akik a világ teljes vagyonának felét birtokolják...
3/12 A kérdező kommentje:
1-es Teged is beleértve?
2017. dec. 5. 20:01
4/12 anonim válasza:
Nem a celebek a hibásak, hanem akiknek ki lehet szolgálni velük az igényeiket...
Amúgy a relative közeli jövőben szinte senki sem fog dolgozni.
5/12 anonim válasza:
Kereset-kínálat. Én nem nyomom be a TV-t, és interneten se kutatok utánuk. Megnevezni is Győzikét ha tudom, mégis jól elvagyok. Nem zavar. Olyan embereket próbálok keresni akiknek a mondanivalója hozzá ad az emberhez. Akiké inkább elvesz azokat ilyen téren is kerülöm.
Nem kell kilőni senkit az űrbe. Egyénenként mindenkinek meg kell válogatnia mire kíváncsi.
6/12 anonim válasza:
Benyomnám a celebek közül azokat, akik tényleg nem tudnak semmi érdemlegeset felmutatni dolgozni egy gyárba. :DD
Pl. Aleskát. :'D
7/12 anonim válasza:
4.-nek igaza van. Ha SENKI nem nézné a celeb műsorokat (beleértve a Kedves kérdezőt is, ugye), akkor muszáj lenne nekik is menni dolgozni. Szóval ha jobban meggondoljuk, akkor a celebeket NÉZŐ embereket kéne kilőni az űrbe. Nem kell ezt mellre szívni, értjük, hogy pl Győzike irritáló egy hangyányit.
8/12 anonim válasza:
Nem biztos hogy jó ötlet. Kilőnéd őket az űrbe erre ők elkezdenének űr-reality show-t sugározni.
9/12 anonim válasza:
Én a csinos,női nemű celebeket meghagynám.
10/12 anonim válasza:
Senki nem nézi öketz csak elviseli egyik csatorna semm fügetlen a nézökre senki nem kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!