Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Annyira sablon ,de tényleg...

Annyira sablon ,de tényleg útálom anyósomat mit tehetnék ellene,hogy ne akarjam megdolttani 1 kanál vízben?

Figyelt kérdés

Nem nem vagyok erőszakos sőt elég sok dolgot el tudok viselni..

De az a baj ,hogy jár gyülekezetbe" és meg akar téríteni maga körül mindenkit..

Képes hajnal 4 től bibliát olvasni

Minden második szava jézus meg imádkozz mert az jó és megold mindent.. szóval nem lehet vele normálisan sem beszélni, ha valaki nem bólogat akkor ordibál vele ..

De vicc , hogy totál beszámőtható csak olyan mintha át mosták volna az agyát vagy nem tudom pedig semmi bajom ezzel hihet amiben akar nem érdekel..

Csak ezzel nem tudok azonosulni

Ti mit tennétek mégis?

Mert én már néha a fejem tudnám a falba verni mikor vonyít a tvből is isten meg hallom a mormolást a bibliából.. 😅

2023. márc. 14. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
9 ne gondold! Az én anyósom is egy kétszínű, kavarós napraforgó, de templomba viszont jár. A nagy álszent!
2023. márc. 15. 07:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy 4kor bibliát olvas? Nincs sok közöd hozzá hogy mit csinál.

Költözz el tőle és akkor nem kell hallgatni, se beszélni vele..

2023. márc. 15. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem anyám kezdett megbolondulni amikor lett egy Jehova barátnője aki elkezdte átmosni az agyát.Szerencsére időben el lett kapva a dolog,de ő is átvette ezeket a dolgokat amíg vele barátkozott.Ne menj hozza gyakran és ennyi.
2023. márc. 15. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Válaszd te is a bólogatást, miközben megpróbálod kizárni a hallottakat
2023. márc. 16. 03:55
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem az a baj h olvassa inkább az amit mellette csinál.

Legyen hihet mindenki amiben akar csak ne erőltesse a másikra.

Részletezhetem

-hajnalban4kor biblia olvasás mikor a végére ér hangosan 3x elhangzik isten nevében dicsőség az úrnak. Nem hiszem h erre akarna kelni bárki is.

-a gyülekezetből ahova jár pár embert házhoz hívott hogy szenteljék meg a házát szintén volt egy asztalos körbeülés ordibálás h ki űzöm a házból a gonoszt és a betegséget isten nevében nem rosszból írom de úgy éreztem magam mikor hallottam mint egy rossz falusi horrorban..

-a párom nagyanyja is ebben a házban van egy másik szobaban szerencsételnelt csak azért hozta ide h a nyugdijat elvegye és onnantol csend van neki különben ordibál vele egész nap vagy rángatja és fenyegeti h otthonba teszi nem tudom ez mennyire keresztény szokás..

-másik nagyszülőt apai ágon a hamvak ide kerültek a házhos miután meghaltak (még nem volt hely intézve temetésre) keresztény létére ki vitte a garázsba az urnákat milyen ember az ilyen?(azt az embert tette így ki akin konkrétan élt az segitett neki mindenben neki ő volt az anyósa)

-ha meg hallja h ki mentünk a konyhába vagy akármi csak jo kedvet hall megjelenik és jön az istenes duma de még témához sem kapcsolodik kellemetlen..

költöznénk ha nem az anyós hitelét kellene fizetni sajnos ez a helyzet mert ha rajta mulna annyi lenne a válasz majd a joisten megoldja legalábbis a bankban ezt momdta😅

Próbálok nem figyelni rá igazság szerint hozzá sem szólok inkább el megyek onnan ahol meg jeleni ő vagy a családból valaki.

(a család is utál miatta nem is beszéltem senkivel mert már az elején szóba sem álltak velem ki tudja kinek mit mondott) bár nem sok jóra tippelek.. m1 ..

2023. márc. 16. 12:17
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

Szóval valami szektába jár?

Miert fizetitek a hitelét? A ferjednek kéne azt mondani hogy nem!

2023. márc. 16. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:
38%

Mond meg neki hogy te nem vagy vallásos és nem is akarsz az lenni. Miért?

- Mert te biztos a menyországba fogsz kerülni. De ha te már ott vagy én semmiképp nem akarok ugyanoda kerülni. 😃

2023. ápr. 1. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!