Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Annyira sablon ,de tényleg...

Annyira sablon ,de tényleg útálom anyósomat mit tehetnék ellene,hogy ne akarjam megdolttani 1 kanál vízben?

Figyelt kérdés

Nem nem vagyok erőszakos sőt elég sok dolgot el tudok viselni..

De az a baj ,hogy jár gyülekezetbe" és meg akar téríteni maga körül mindenkit..

Képes hajnal 4 től bibliát olvasni

Minden második szava jézus meg imádkozz mert az jó és megold mindent.. szóval nem lehet vele normálisan sem beszélni, ha valaki nem bólogat akkor ordibál vele ..

De vicc , hogy totál beszámőtható csak olyan mintha át mosták volna az agyát vagy nem tudom pedig semmi bajom ezzel hihet amiben akar nem érdekel..

Csak ezzel nem tudok azonosulni

Ti mit tennétek mégis?

Mert én már néha a fejem tudnám a falba verni mikor vonyít a tvből is isten meg hallom a mormolást a bibliából.. 😅

2023. márc. 14. 21:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
*megfolytani 1 kanál vízben
2023. márc. 14. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ignoráld, ne gondolj rá ha nem muszáj.
2023. márc. 14. 21:45
 3/17 anonim ***** válasza:
97%
Költözzetek külön és ne menj látogatóba.
2023. márc. 14. 21:46
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

"Képes hajnal 4 től bibliát olvasni" Egészségére.

"De az a baj ,hogy jár gyülekezetbe" és meg akar téríteni maga körül mindenkit.." Ez viszont tényleg gáz. Sokat segít ha nem laktok egy háztartásban, a maradék időt meg kibírja valahogy az ember, akármilyen bosszantó is..

2023. márc. 14. 21:48
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

És ezért képes lennél őt megfojtani ?! :)))

Te még nem találkoztál rossz anyóssal!! :D

2023. márc. 14. 22:00
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ne ellene tegyél, hanem lepd meg azzal, hogy legközelebb együtt olvastok hangosan a Bibliából! :))
2023. márc. 14. 22:01
 7/17 anonim ***** válasza:
88%
Lepd meg anyóst, és magadat is. Költözz el.
2023. márc. 14. 22:16
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

Cseréljünk. Én már keresztény vagyok, engem nem kell megtéríteni, így az anyósod nekem megfelelne, és nem is basztatna.

Te meg megkapod helyette az enyémet, aki utál, kibeszél, áskálódik, szart kever, mert nem bírja elviselni, hogy a fia egy hétköznapi nőt valasztott, nem nagyságos asszonyt, mint ő. Garantáltan nem lesz vele problémád, annyira látszatember, hogy más nem is számít neki, cserébe mikor kettesben vagytok, akkora görény, hogy más el nem hinné róla. Viszont ateista, szóval garantáltan nem térít majd meg.

2023. márc. 14. 22:26
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Hát szerintem jobb egy vallásos anyós, mint egy ateista meny..!
2023. márc. 14. 22:31
 10/17 anonim ***** válasza:
4%
Fogadjunk, hogy nő vagy.
2023. márc. 15. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!