Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért viccelődik úgy a...

Anyós miért viccelődik úgy a kicsinek hogy..?

Figyelt kérdés

Nem ad anyád enni?

Bántanak?

Nem játszik veled?

Panaszkodjál csak!

Vajon miért "vicces" ez? Nem értem, magyarázza el valaki..

1 éves anyukája

2023. márc. 14. 18:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
88%

Mert ezt gondolja, csak annyi gerince nincsen, hogy a szemedbe mondja, ha baja van veled helyette passzív-agresszívkodik - és nyugi, ez nem fog változni.

Én mondjuk halál nyugodtan közölném vele, hogy akkor most befejezi, vagy nem viszem hozzá a gyereket.

2023. márc. 15. 16:50
 52/62 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem viccelődés. Téged cseszeget.
2023. márc. 15. 20:00
 53/62 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Nem lehet, hogy ez "helyi szokás "

Nagymamám ugyanezt mondja a gyermekünknek, de nincs mögötte semmi, csak szeretet.

Apám az unokáját kb csak ilyenekkel illeti, hogy elverem a segged, rágjalak meg, stb... De ez is csak szeretet.

A férjem a mai napig megjegyzi, hogy Szabolcs megyében bántva szeretnek.

2023. márc. 21. 20:16
 54/62 anonim ***** válasza:
72%
Beszélnék vele,hogy álljon le.Ha megteszi,oké.Ha nem,akkor addig nem látja az unokáját,míg nem tér észhez.
2023. márc. 22. 08:33
 55/62 anonim ***** válasza:
82%
54 és válaszoló vagyok.Miért lettem lepontozva?Egy ilyen anyós miatt váltam el.Nem való mindenki anyának,féltékeny a menyére.Gondolom szép vagy és okos.Rám azért is haragudott,hogy vissza fogytam szülés után,ő meg úgy maradt.
2023. márc. 29. 06:52
 56/62 anonim ***** válasza:
11%

"54 és válaszoló vagyok.Miért lettem lepontozva?"

Azért, mert nem mindenki találja hasznosnak, amit írtál. Azt hitted, az egész világ egyet fog érteni veled? :D

2023. márc. 29. 06:58
 57/62 anonim ***** válasza:
73%
Elhiszem,de attól még belelátok,hisz átéltem.Magamat hibáztatom,hogy nem álltam a sarkamra hamarabb.Bár nekem is mondta volna valaki mit tegyek,de csak sodródtam az árral.Végül már anyának akarta szólíttatni magát a hátam mögött .Szerencsére a 3 éves fiamnak több esze volt,mint a nagyanyjának.Azóta már 6 éves,az apja hordja minden 2.hetvégén.Már ismeri őket,pedig tőlem egy rossz szót sem hallott rájuk.Ez fordítva nem igaz.Ezért mondom,kérdező...állj ki a gyerekedért,családodért,a férjed pedig szintén álljon a sarkára.Egy ilyen hárpiára nincs szüksége se a gyereknek,se neked.
2023. márc. 29. 16:18
 58/62 A kérdező kommentje:

Köszi!

Utolsó: ez durva, én havonta engedném maximum a gyereket, még ez is sok annak a szipirtyónak

2023. márc. 29. 16:29
 59/62 anonim ***** válasza:
84%
A láthatás meg van szabva,nincs jogom tiltani.A volt férjem a szüleivel lakik,tehát ha viszi,ott van a nagyszülőkkel.Rengeteg sérelem érte már,mióta elváltunk,de a párom és én segítünk neki ezeket a dolgokat helyre rakni a lelkében.
2023. márc. 29. 16:36
 60/62 anonim ***** válasza:
79%

"a 3 éves fiamnak több esze volt,mint a nagyanyjának.Azóta már 6 éves,az apja hordja minden 2.hetvégén.Már ismeri őket,pedig tőlem egy rossz szót sem hallott rájuk."

Nem kellett egy rossz szót sem szólnod róluk, ha évek óta bojkottálod velük még a találkozást is: látja ezt a gyerek, ez minden rossz szónál beszédesebb. Akkor lehetnél büszke rá, hogy egy rossz szót sem szólsz róluk, ha ezt úgy tennéd meg, hogy igenis találkoznátok legalább néhányszor egy évben.

2023. márc. 29. 16:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!