Mert ezt gondolja, csak annyi gerince nincsen, hogy a szemedbe mondja, ha baja van veled helyette passzív-agresszívkodik - és nyugi, ez nem fog változni.
Én mondjuk halál nyugodtan közölném vele, hogy akkor most befejezi, vagy nem viszem hozzá a gyereket.
2023. márc. 15. 16:50
52/62 anonim válasza:
Ez nem viccelődés. Téged cseszeget.
2023. márc. 15. 20:00
53/62 anonim válasza:
Szia! Nem lehet, hogy ez "helyi szokás "
Nagymamám ugyanezt mondja a gyermekünknek, de nincs mögötte semmi, csak szeretet.
Apám az unokáját kb csak ilyenekkel illeti, hogy elverem a segged, rágjalak meg, stb... De ez is csak szeretet.
A férjem a mai napig megjegyzi, hogy Szabolcs megyében bántva szeretnek.
2023. márc. 21. 20:16
54/62 anonim válasza:
Beszélnék vele,hogy álljon le.Ha megteszi,oké.Ha nem,akkor addig nem látja az unokáját,míg nem tér észhez.
2023. márc. 22. 08:33
55/62 anonim válasza:
54 és válaszoló vagyok.Miért lettem lepontozva?Egy ilyen anyós miatt váltam el.Nem való mindenki anyának,féltékeny a menyére.Gondolom szép vagy és okos.Rám azért is haragudott,hogy vissza fogytam szülés után,ő meg úgy maradt.
2023. márc. 29. 06:52
56/62 anonim válasza:
"54 és válaszoló vagyok.Miért lettem lepontozva?"
Azért, mert nem mindenki találja hasznosnak, amit írtál. Azt hitted, az egész világ egyet fog érteni veled? :D
2023. márc. 29. 06:58
57/62 anonim válasza:
Elhiszem,de attól még belelátok,hisz átéltem.Magamat hibáztatom,hogy nem álltam a sarkamra hamarabb.Bár nekem is mondta volna valaki mit tegyek,de csak sodródtam az árral.Végül már anyának akarta szólíttatni magát a hátam mögött .Szerencsére a 3 éves fiamnak több esze volt,mint a nagyanyjának.Azóta már 6 éves,az apja hordja minden 2.hetvégén.Már ismeri őket,pedig tőlem egy rossz szót sem hallott rájuk.Ez fordítva nem igaz.Ezért mondom,kérdező...állj ki a gyerekedért,családodért,a férjed pedig szintén álljon a sarkára.Egy ilyen hárpiára nincs szüksége se a gyereknek,se neked.
2023. márc. 29. 16:18
58/62 A kérdező kommentje:
Köszi!
Utolsó: ez durva, én havonta engedném maximum a gyereket, még ez is sok annak a szipirtyónak
2023. márc. 29. 16:29
59/62 anonim válasza:
A láthatás meg van szabva,nincs jogom tiltani.A volt férjem a szüleivel lakik,tehát ha viszi,ott van a nagyszülőkkel.Rengeteg sérelem érte már,mióta elváltunk,de a párom és én segítünk neki ezeket a dolgokat helyre rakni a lelkében.
2023. márc. 29. 16:36
60/62 anonim válasza:
"a 3 éves fiamnak több esze volt,mint a nagyanyjának.Azóta már 6 éves,az apja hordja minden 2.hetvégén.Már ismeri őket,pedig tőlem egy rossz szót sem hallott rájuk."
Nem kellett egy rossz szót sem szólnod róluk, ha évek óta bojkottálod velük még a találkozást is: látja ezt a gyerek, ez minden rossz szónál beszédesebb. Akkor lehetnél büszke rá, hogy egy rossz szót sem szólsz róluk, ha ezt úgy tennéd meg, hogy igenis találkoznátok legalább néhányszor egy évben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!