Anyós miért viccelődik úgy a kicsinek hogy..?
Nem ad anyád enni?
Bántanak?
Nem játszik veled?
Panaszkodjál csak!
Vajon miért "vicces" ez? Nem értem, magyarázza el valaki..
1 éves anyukája
"nem tűnik fel neki"
Kommunikálni nem szoktál még vele sem? Hát így nehéz lehet az életed...
És persze így anyóssal se lesz könnyű (de nem miatta)...
Nagyon vigyázz vele, főleg úgy, hogy sokszor akkor teszi, ha a fia nincs ott.
Ha csak viccel (elég szar vicc), és a gyerek már megérti, ez később nagyon komoly negatív hatással lehet rá. Kicsit más szitu, de érteni fogod. Nekem van egy ikertesóm, aki enyhén szellemi fogyatékos. Na most a nagyanyám alkalmilag, de visszatérően azzal "viccelődött", hogy én gonoszka elnyomtam őt magzatkorunkban, nem kapott szegényke elég táplálékot. Két éve ezt kikérem magamnak, ő nem érti, szerinte nem értem a viccet, egy éve nem beszélünk, a szüleim meg nekem mondják, hogy ez nem szép, de a nyanyának bezzeg egy szót sem szólnak.
Ez nagyon rosszul is elsülhet, beszéld meg vele, és a férjedet se hagyd ki, ezt tudnia kell.
"a gyerek már megérti, ez később nagyon komoly negatív hatással lehet rá"
Milliószor negatívabb hatással lesz rá, hogy olyan közegbe született, ahol nincs nyílt kommunikáció, csak elhallgatott konfliktusok, mindennek a szőnyeg alá söprése, meg arra várás, hogy mindenki kitalálja mindenki más gondolatát...
"Én kissráckoromban komolyan vettem a nagymamám "viccelődését""
Ez a gyerek nem venné komolyan a viccelődést, ha az anyjának lenne némi humorérzéke.
Uhh.. 27es. Hát igen. Így belegondolva elég undorító ez az egész...
Igazatok van. Legközelebb helyre rakom már. Hátha elsőre abbahagyja.
Ha már nem veszi a lapot ha visszaszólok neki.
Egyik válaszoló írta biztos valami öreg dolog. Hát nem tudom, elég furcsák h ilyesmivel viccelnek 😅
"Anyád nem ad enni? Az a csúnya anya? Panaszkodjál csak"
Nekem olyan furi volt. Valahogy nem értettem a viccet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!