Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért viccelődik úgy a...

Anyós miért viccelődik úgy a kicsinek hogy..?

Figyelt kérdés

Nem ad anyád enni?

Bántanak?

Nem játszik veled?

Panaszkodjál csak!

Vajon miért "vicces" ez? Nem értem, magyarázza el valaki..

1 éves anyukája

2023. márc. 14. 18:46
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
55%

"nem tűnik fel neki"

Kommunikálni nem szoktál még vele sem? Hát így nehéz lehet az életed...

És persze így anyóssal se lesz könnyű (de nem miatta)...

2023. márc. 14. 20:36
 22/62 anonim ***** válasza:
84%
enyem is ezt csinalja!!! ez valami oregasszony dolog? ugy utalom amikor elkezdi mondani neki...15 honapos
2023. márc. 14. 20:37
 23/62 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon vigyázz vele, főleg úgy, hogy sokszor akkor teszi, ha a fia nincs ott.

Ha csak viccel (elég szar vicc), és a gyerek már megérti, ez később nagyon komoly negatív hatással lehet rá. Kicsit más szitu, de érteni fogod. Nekem van egy ikertesóm, aki enyhén szellemi fogyatékos. Na most a nagyanyám alkalmilag, de visszatérően azzal "viccelődött", hogy én gonoszka elnyomtam őt magzatkorunkban, nem kapott szegényke elég táplálékot. Két éve ezt kikérem magamnak, ő nem érti, szerinte nem értem a viccet, egy éve nem beszélünk, a szüleim meg nekem mondják, hogy ez nem szép, de a nyanyának bezzeg egy szót sem szólnak.

Ez nagyon rosszul is elsülhet, beszéld meg vele, és a férjedet se hagyd ki, ezt tudnia kell.

2023. márc. 14. 20:38
 24/62 A kérdező kommentje:
Igen. Eszembe jutott hogy esetleg lehet rá hatással ha ilyeneket mond neki?! Lehet komolyan veszi? Egy gyerek még nem érti ezt..
2023. márc. 14. 20:40
 25/62 anonim ***** válasza:
56%

"a gyerek már megérti, ez később nagyon komoly negatív hatással lehet rá"

Milliószor negatívabb hatással lesz rá, hogy olyan közegbe született, ahol nincs nyílt kommunikáció, csak elhallgatott konfliktusok, mindennek a szőnyeg alá söprése, meg arra várás, hogy mindenki kitalálja mindenki más gondolatát...

2023. márc. 14. 20:41
 26/62 anonim ***** válasza:
83%
24-es vagyok vagyok. Simán komolyan veheti, ezért kell abbahagyatni az anyósoddal ezt bicskanyitogató magatartást. Én kissráckoromban komolyan vettem a nagymamám "viccelődését", nem volt jó érzés ezzel a lelkiismeret-furdaláásal élni. A gyerekednek se lesz jó, ha ő meg feléd és az apja felé előítélettel kezdené az életét.
2023. márc. 14. 20:46
 27/62 anonim ***** válasza:
16%

"Én kissráckoromban komolyan vettem a nagymamám "viccelődését""

Ez a gyerek nem venné komolyan a viccelődést, ha az anyjának lenne némi humorérzéke.

2023. márc. 14. 20:48
 28/62 A kérdező kommentje:

Uhh.. 27es. Hát igen. Így belegondolva elég undorító ez az egész...

Igazatok van. Legközelebb helyre rakom már. Hátha elsőre abbahagyja.

Ha már nem veszi a lapot ha visszaszólok neki.

Egyik válaszoló írta biztos valami öreg dolog. Hát nem tudom, elég furcsák h ilyesmivel viccelnek 😅

2023. márc. 14. 21:13
 29/62 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem ebben nincsen semmi,ilyet a védőnő is szokott mondani,meg mi is! Főleg a pár hónaposnak...hogy na mondjad,panaszkodj 😊😊 de ez inkább vicceskedés,mint a szülő bántása...
2023. márc. 14. 21:34
 30/62 A kérdező kommentje:

"Anyád nem ad enni? Az a csúnya anya? Panaszkodjál csak"

Nekem olyan furi volt. Valahogy nem értettem a viccet

2023. márc. 14. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!