Anyós miért viccelődik úgy a kicsinek hogy..?
Nem ad anyád enni?
Bántanak?
Nem játszik veled?
Panaszkodjál csak!
Vajon miért "vicces" ez? Nem értem, magyarázza el valaki..
1 éves anyukája
"és így szép lassan megfúrja a kapcsolatukat"
Nagyon sok megalapozatlan kapcsolatban élőtől hallani ezt, amikor kell egy bűnbak...
"Egy rossz anyós nagyon tönkre tudja tenni a dolgokat, ha hagyják!"
Hát még egy rossz meny!
Ha viszont valóban megismerte egymást a pár, mielőtt összeházasodtak, és ha már az ismerkedési szakaszban megtanultak egymással hatékonyan kommunikálni (nem úgy, mint a kérdezőék!), akkor nem az anyóson fog múlni, hogy jó lesz-e a házasságuk.
Ez felénk is ilyen vicceskedés és tényleg elég lesújtó.
Mint amikor az alkoholista, cukorbeteg anyámat kínálgatta a "jószándékú" rokon egy összejövetelen, hogy tessék itt a pezsgő, ugye a gyerekek nem adnak inni?
Köszönöm a válaszokat!
Kezdem belátni h szegény anyósnak elment a sütnivalója 😅😂
"nem veszi észre magát a visszaszólásra sem"
A kérdező még odáig se jutott, hogy visszaszóljon, hiszen azt írta:
"Legközelebb helyre rakom már. Hátha elsőre abbahagyja."
Az itteni csevejre szánt idő töredéke alatt megoldódhatott volna a dolog már rég, ha beszélő viszonyban lenne az anyósával.
48. Lehet
49. Meddig tartana visszaolvasni a válaszokat? Leírtam hogy visszaszóltam neki, de nem esett le hogy mire gondolok. Úgyhogy majd ha LEGKÖZELEBB találkozom vele, leállítom rendesen. Ugye most már megérted????
"visszaszóltam neki, de nem esett le hogy mire gondolok"
Akkor miért nem magyaráztad el neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!