Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért viccelődik úgy a...

Anyós miért viccelődik úgy a kicsinek hogy..?

Figyelt kérdés

Nem ad anyád enni?

Bántanak?

Nem játszik veled?

Panaszkodjál csak!

Vajon miért "vicces" ez? Nem értem, magyarázza el valaki..

1 éves anyukája

2023. márc. 14. 18:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
80%

Szlengek..nálunk is mondják ezeket ilyen régi szokás...

Kibántott panaszkodjál mondjad stb és a baba nyöszörög mintha tényleg panaszkodni akarna

Ne idegesítsd magad :)

2023. márc. 14. 19:40
 12/62 anonim ***** válasza:
67%

Istenem nincs bírás az anyósokkal :D

Hát kitartás próbáld meg megbeszélni vele valahogyan.

2023. márc. 14. 19:49
 13/62 anonim ***** válasza:
61%
Fel sem merül, hogy ez vicc akar lenni, ez az anyós mélységes zsigeri önbizalomhiányának a kompenzációja. Féltékeny, érzi, hogy inkompetens, nem tud melletted gondozóként labdába rúgni, és téged kicsinyítve próbálja magát megemelni. Primitív, gonosz. Ha meghallod, szórjál szó szerint gyilkos pillantásokat felé, és verbálisan is erőteljes hangsúllyal azonnal jelezd, hogy a gyereknek adsz enni, a gyerekkel foglalkozol, a gyerek jó körülmények között van tartva, úgyhogy nem szükséges az aggodalmait kifejezni. És tartsál mosolyszünetet. Nem kell félni a konfliktustól, az téged szolgál. Ki kell jelölni a határokat, semmit nem szabad megengedni, ami neked rossz.
2023. márc. 14. 19:53
 14/62 anonim ***** válasza:
36%

"szórjál szó szerint gyilkos pillantásokat felé"

Hülye vagy? Lecsukják! :D

2023. márc. 14. 19:55
 15/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Egyébként gondoltam erre hogy ez valami hátsó szándékú akármi lehet

2023. márc. 14. 20:18
 16/62 A kérdező kommentje:

Én heccből rávágtam hogy "már egy hete nem evett!" :D

Erre felhúzta a szemöldökét. Úgyhogy nem értette a dolgot szerintem. Ezért gondolok hátsó szándékra

2023. márc. 14. 20:20
 17/62 anonim ***** válasza:
52%

"gondoltam erre hogy ez valami hátsó szándékú akármi lehet"

És az ellenkezőjére is gondoltál? Vagy ennyire utálod? Mert ha az utóbbi, bármit mondana, bármit csinálna, belekötnél, lásd be...

2023. márc. 14. 20:21
 18/62 A kérdező kommentje:
Olvasd vissza. Írtam hogy nincs vele bajom. Ez zavar hogy ílyeneket mond a gyerekemnek
2023. márc. 14. 20:24
 19/62 anonim ***** válasza:
66%

A férjed hol van a képben?

És ha egyébként jóban vagy az anyósoddal, miért nem tudtad vele megbeszélni már rég?

2023. márc. 14. 20:27
 20/62 A kérdező kommentje:
Apuka sokszor nincs ott. Vagy ha ott van nem tűnik fel neki
2023. márc. 14. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!