Az anyósom nem akarja le törölni a párom exével lévő közös képeket a fb-ról, miért zavar?
Figyelt kérdés
Szerintetek őt jobban szerette, mint engem? Mondjuk velem is tett már fel egy csomó képet csak rosszul esik őket nézni
Köszi
2023. márc. 9. 18:08
11/15 A kérdező kommentje:
Ó nem tudom, hulye vagyok szeretem saját magam kínozni.
Egyszerűen meg soha nem volt ugy az eletembe, hogy minden jó legyen, és most minden az. Parommal nem veszekedunk szeretjük egymást
2023. márc. 9. 21:34
13/15 anonim válasza:
Szerintem is.
Am sem anyósékkal fogsz élni
14/15 anonim válasza:
Azért zavar, mert irányítani akarod mit csinál, és nem azt teszi, amit te akarsz, hogy tegyen.
Nem ismerjük minden aspektusát a kérdésnek, de gondolom emlékek számára. Azokat meg nem lehet kitörölni, kivéve, ha amnéziás vagy.
15/15 anonim válasza:
14! Ki lehet törölni ha igazán akarod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!