Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Aki anyóssal együtt lakott az...

Aki anyóssal együtt lakott az meddig bírta?

Figyelt kérdés
Én is anyóssal fogok lakni de attól félek hogy nem fogom sokáig bírni..
2023. márc. 4. 11:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
64%
10-re: Csak átmeneti állapot lenne, hogy ott laktok?
2023. márc. 4. 12:44
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem, hanem rendesen ott tervezünk élni de nem valószínű hogy össze jön mert anyósommal elég nehéz az élet de majd úgy is meglátom aztán ha nem tetszik ott akkor én le lépek.
2023. márc. 4. 12:48
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Az szép, te mész más nyakára, és úgy tervezed maraszd is nyakukon, de már előre meg vagy sértve 😂
2023. márc. 4. 12:56
 14/26 anonim ***** válasza:
82%

Pár hónap volt, de azt hittem megőszülök. Nem akartam odaköltözni hanem ők akarták és a férjemmel megbeszélték a hátam mögött. Nem is értem hogy mentem bele, mert akkor is tiltakoztam...már nem emlékszem nagyon régen volt.

De a szabadságomat nem adom, ha kell inkább elválok.

2023. márc. 4. 13:05
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold át, főleg, ha anyós nem könnyű eset.
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meg sértve!
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
Ja, azért puffogsz előre, de mész mert a megtakarított lóvé persze jó...
2023. márc. 4. 13:06
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Minden bántó szándék nélkül mondom, hogy nagyon komolytalan, sőt, felelőtlen vagy!

Két dolog miatt is:

Egyik, hogy szerinted anyósoddal nehéz az élet, mégis odaköltözöl.

A másik, hogy eleve betervezed, hogy "ha nem tetszik ott akkor én le lépek."

Első esetben NEM SZABAD odaköltöznöd!

Jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni, ahogy a mondás is tartja!

És mit gondolsz arról, hogy mire eljutsz oda, hogy "lelépsz" addig fáklyásmenet lesz?

Veszekedések, cirkuszok, jelenetek, amiben tönkre megy a kapcsolatod is, mert a párodat választás elé állítod, függetlenül attól, hogy kinek van igaza. Arról már nem is beszélve, hogyha gyerek lesz, annak milyen életet biztosítasz ilyen előzmények után, lehetőleg csonka családban, nulláról kezdve, lehetőleg albérletben?

Az életet komolyabban kellene vegyed és nem belemászni olyasmibe, amiről előre borítékolható, hogy zsákutca. Vagy miattad, vagy az anyós miatt, vagy mindkettőtök miatt.

A rövidebbet mindenképpen te fogod húzni a végén, mert nem az anyós lesz hajléktalan és talán egyedülálló kisgyerekes nő.

De te tudod!

Szerintem felesleges volt kiírni a kérdést, mert úgyis oda fogsz költözni, ...aztán lesz ami lesz!

2023. márc. 4. 13:17
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

"És mit gondolsz arról, hogy mire eljutsz oda, hogy "lelépsz" addig fáklyásmenet lesz?"

Na ez az, ez egy tök jó gondolat, és ezzel számolni kell.

2023. márc. 4. 13:19
 20/26 A kérdező kommentje:
18as gyereket még nagyon nem tervezünk egyenlőre úgy hogy ez kilőve, hajléktalan meg nem lennék mert van pénzem albérletre.
2023. márc. 4. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!