Anyósom nem szokott válaszolni ha küldök neki képet a gyerekről, miért?
Azért mert bunkó. Én már nem is küldök neki. Arra se válaszolt amikor írtam neki. Hagyjuk már ezt a generációs szakadék dumát. Ne küldj neki! Aztán ha szól meglehet mondani neki.
Komolyan mondom,hogy senki nem érti ezzel mi a baj? Ha így látja a gyereket így küldjön mosolyt stb.. !!!
Nem küldenék képet neki többé.
Ennyi.
jó de most mit válaszoljon? nagyapám se válaszolt soha, csak hetente egyszer lebattyogott a nyomdaboltba, a személyzet kezébe nyomta a telefont, és kérte a letöltött képeket nyomtatva, aztán szépen felragasztotta őket a többi mellé.
én se igazán tudom mit kéne vagy lehetne válaszolni egy random fotóra, max. nyomok rá egy szívecskét ha nagyon aranyos, de amúgy mit csináljak vele?
#15 igazad van.
Itt nincs akkora szakadék mint a 76 éves nagymamám, és párom 50 éves anyukája között aki nagyban facebookozik, chatel, megoszt mindent.
A kort nem írtam nem gondoltam először hogy számît de most látom hogy igen.
Ha idősebb lenne fel sem tettem volna a kérdést
De arra válaszolj már, miért nem a pasid küld neki képet? Tőle miért nem kérdezed meg, miért téged szurkál?
Te nem vagy normális, a férjed az idióta és akkor anyóst szidod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!