Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kellene ezt jól kezelni?

Hogy kellene ezt jól kezelni?

Figyelt kérdés

A férjem és anyukám között van sok konfliktus. Sajnos egyik mellé sem tudok maradéktalanul állni mert látom hogy mindegyik tehet erről az egészről. S természetesen én kerülök a két tűz közé de idegileg nehezen bírom már ezt. Teljesen más személyiségek másképp is látják a dolgokat. Igyekszem a Férjem mellé állni hiszen már mi vagyunk egy család de közben azért vannak anyukámnak is dolgai amik igazak.. de én nem akarok igazságot tenni.

Borzasztóan zavar ez a helyzet. Mi a jó megoldás?

2023. febr. 27. 14:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%

Megdöbbenve olvasom, hogy nem állsz a férjed mellé, de azt is, hogy többen azt tanácsolják, maradj ki belőle. Ha férfi lennél, már keresztre lennél feszitve (jogosan), hogy nem a házastársad az első. Nő vagyok, de érthetetlen ez a férjekkel szembeni igazságtalanság. Neked a férjed már a legszűkebb családi köröd tagja, nem az anyád. Semmi köze a gyerek nevéhez. Persze ha két neve van, nyilván azt használja, amelyiket akarja, de azért meg lehetne kérni, hogy a rosszindulatú megjegyzéseit tartsa már meg magának.

Családanyaként én nem lennék hajlandó elviselni, ha a párom nem állna mellettem szükség esetén (pláne hogy jogosan is), és alap, hogy ez visszafelé is így van.

2023. febr. 27. 20:36
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Anyád a mérgező. Csak te még nem tartasz ott, hogy felismerd és ráláss. Barátaid sincsenek, akikkel komolyan, érzelmesen meg tudnád beszélni, így kiírtad ide. Szomorú sajnos, de pszichológus segít a leválásban, mielőtt ugyanezt a mintát adod a saját gyerekeidnek.
2023. febr. 27. 21:14
 23/31 anonim ***** válasza:
93%
Én se értem, miért kellene kimaradni ebből, itt valóban anyukát kell helyretenni, hogy ne ossza meg veletek - vagy legalábbis a férjeddel - a véleményét olyan dolgokban, amihez nincs köze és nem kérdezik.
2023. febr. 27. 21:20
 24/31 anonim ***** válasza:
82%

És ezek után szóba állsz anyáddal?

Bocs, de hogyha a csajom nem állna ki mellettem, nem jutnánk el a házasságig... Nevetséges vagy, és örülj neki, amiért a férjed nem küldte még el anyukát a francba, mert megérdemelné.

2023. febr. 28. 09:55
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

Anyukám és a férjem nagyon szeretik egymást. Ennek ellenére baromi nehéz személyiség mindkettő és teljesen az ellentétei egymásnak. Ezért sokszor van konfliktus. Én mondtam nekik, hogy ha nekik van bajuk egymással, rendezzék le egymás között. Értelmes, felnőtt emberek. Meg tudják beszélni.

Néha összeszólalkoznak, akkor 2 napig nem beszélnek egymással, aztán utána megbeszélik. Nem akarok belefolyni, a saját konfliktusaimat meg intézem én.

2023. márc. 1. 10:48
 26/31 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, vagy mondd meg anyádnak, hogy ne ugasson bele az életetekbe, vagy válj el a francba és akkor lehet anyucikázni 100 éves korodig...
2023. márc. 2. 02:33
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Ne haragudj, kérdező, de te is egy iskolapéldája vagy arra, hogy ameddig valaki nem válik le érzelmileg a szüleiről, addig eszébe se jusson saját családot alapítani...
2023. márc. 2. 02:34
 28/31 anonim ***** válasza:
44%
24-es: Ó, rengeteg ilyen papucs faxi van, aki mindent eltűr, csak legyen mellette egy stabil suncus. Még akkor is, ha az cseszik kiállni értük.
2023. márc. 2. 02:36
 29/31 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy veszem ki hogy itt leginkább anyukáddal van a probléma mert kötözködik.De hát külön éltek mi a francot foglalkozol anyáddal? Ha meg ennyire nem tudsz anyuci nélkül meg lenni akkor költözz haza.
2023. márc. 2. 14:32
 30/31 anonim ***** válasza:
83%
Azért én kíváncsi lennék, hogy ilyenkor a kérdező miért tűnik el? Mert megmondták neki az igazat, hogy az anyját le kellene állítani és ő meg nem ezt akarta hallani?
2023. márc. 2. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!