Hogy kellene ezt jól kezelni?
A férjem és anyukám között van sok konfliktus. Sajnos egyik mellé sem tudok maradéktalanul állni mert látom hogy mindegyik tehet erről az egészről. S természetesen én kerülök a két tűz közé de idegileg nehezen bírom már ezt. Teljesen más személyiségek másképp is látják a dolgokat. Igyekszem a Férjem mellé állni hiszen már mi vagyunk egy család de közben azért vannak anyukámnak is dolgai amik igazak.. de én nem akarok igazságot tenni.
Borzasztóan zavar ez a helyzet. Mi a jó megoldás?
Mondjuk ez két elég fura példa volt. Azt el tudom képzelni, hogy anyádat zavarta, ha mindig ott volt a pasid, nem tudhatjuk.
A férjed neve meg a gyerek első neve, amin hívjátok? Mert ha nem, akkor meg úgyse fogja senki azon a nevén nevezni.
Szóval most két olyan dolgot mondtál, ami tökre nem aktuális, említs már 1-2 olyan példát, ami mostanában történt, amivel kapcsolatban mondjuk nemrégiben idegesítettek fel téged.
Mert ezek ilyen sefülesefarka dolgok, te meg azt mondod, állandóan konfliktus van. De min?
Több infóra van szükség, mert ez a név dolog egy eset.
Anyádnak ehhez semmi köze.
Meg mi az, amiért nem szimpi a férjed neki, már az első perctől fogva?
Nem neked kell az ablakon kiugrálni, hanem anyádtól kell távolságot tartani.
De kevés az infó!
Ha anyád és férjed nem találkozna, kit érdekelne, hogy hívja a gyerekedet?
Magyarul: ne hívd anyádat hozzátok és ne menjen a férjed hozzájuk.
Férjed ezt biztos nem fogja nehezményezni. Ha szüleidet zavarja ez, akkor mondd el nekik, miért alakult így. Ha változtatni akarnak rajta, akkor igen, kérjenek bocsánatot a vejüktől.
Micsoda dolog, hogy a férjed akarja megmondani, hogy hívják a gyermekeit! Hallatlan!
Szerintem válj el a férjedtől, költözz vissza anyádhoz, és élj vele inkább.
Így még sokkal jobban irányíthatná az életed, és senki nem zavarna már bele ebbe.
Miert kellene h vmiben 1et ertsenek... Felnott emberek! Az a dolguk hogy kijojjenek akkoria ja nem ertenek 1et..
Akkor ne a politikarol beszelgessenek ha talalkoznak hanem a toltott kaposzta elkesziteserol.
En a te helyedben mind a ketto helyre tennem hogy mit kepzelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!