Mi a véleményetek arról, ha az ajándékba kapott tárgyat mielőtt megkapná az illető, előtte kipróbálják a család tagjai?
Figyelt kérdés
Egy használt dologról van szó aminek nincs doboza, viszont a kipróbálás nem azért van, hogy a működés legyen megállapítva. Pl egy masszírozó gép.
Amikor pedig kibontja az illető és felajánlja a családtagnak hogy próbálja ki akkor pedig mondja, hogy ő már kipróbálta.
2023. febr. 27. 13:29
21/33 anonim válasza:
Rosszul érintene, hogy egy ilyen ember családtag, netán rokon.
Mert vagy egy bugris, akit nem érdekel, hogy mennyire ciki használt cuccot ajándekozni, plusz elmondani, hogy kipróbálta.
Vagy annyira sem tisztel, hogy a fentieket ne tegye meg. Még az is lehet szándékos.
22/33 anonim válasza:
Valószínűleg nem szólnék érte, mondjuk lehet, hogy kicsit fura arcot vágnék, hogyha olyat mondana valaki, hogy "ő már kipróbálta". Nekem az jönne le, hogy ezt ők valójában nem vették, hanem az otthoni dolgok közül selejtezték ki. Ezen kívül nem zavarna, ha tetszik az ajándék, én használtan is örülök neki.
23/33 anonim válasza:
Mi az hogy használt ajándék? Nekem ez nem jön össze.
Honnan tudod, hogy nem azért próbálta ki, hogy működik-e?
Én is kibontok és beindítok minden műszaki cikket. Ciki lenne hibásat ajándékozni.
24/33 anonim válasza:
Használt tárgyat alapból nemigen ajándékoznék pár kivételtől eltekintve. De ha ki is próbálom, biztos nem jelenteném be.
25/33 anonim válasza:
De most ezt hogy kell elkepzelni? A születésnapodra kaptál egy használt akármit, vagy csak neked adta a használt akarmit?
27/33 anonim válasza:
Szerintem már eleve a használt ajándék is ciki (kivéve ha használat alatt azt értjük, hogy bekapcsolta ellenőrizni, hogy működik-e). Nyilván nem az üknagymama antik étkészleténél, de egy masszírozógépnél eléggé.
28/33 anonim válasza:
Illetlen dolog ezt csinálni,de mivel kipróbálta már otthon akkor legalább ne mondja el amikor megkapja a másik ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!