Először fogok találkozni a leendő anyósommal. Nagyon izgulok, vannak jól bevált mondatok/kérdések, amiket fel lehet tenni ebben a helyzetben? 31/N
Tudom, gáz, hogy ennyi idősen így rá vagyok feszülve erre, de sajnos nagyon izgulós fajta vagyok, nehezen oldódom fel idegenek előtt, viszont szeretnék jó benyomást kelteni.
Nehezen megy a csevegés, ezért gondoltam, hátha tudnátok segíteni 1-2 dologgal, amit mankóként mondhatnék/kérdezhetnék, ha beáll egy kínos csend.
Leendo anyosod: onnantol kezdve illetve akkor HA a parod menyasszonya vagy epp most jelenleg.
Addig a f@$zid anyja.
Aztan anyos pajtas. Aztan a kedves mama.
:D remelhetoleg neked szerencsed lesz.
Hogy alakult ?????
Ha van háziállat, arról is beszélhetsz, elmondhatod, hogy aranyosnak tartod, vagy félsz tőle.
Dicsérhetsz valamit, amit éppen látsz, én anno ezt csináltam, de csak ha tényleg tetszett.
HA süt-főz, mondhatod, hogy milyen jó illat van.
Beszélhetsz korábbi dolgokról, hogy volt az úton egy baleset /ha volt/, vagy késett a busz, vagy akármi, ami csak eszedbe jut, de lehet, hogy majd a többiek bedobnak témákat. Legyél nyugodt. Idegesség ellen esetleg induláskor vegyél be egy MagneB6-ot.
Párodtól érdeklődj.
Egyébként legyél szerény, kedves illemtudó. Jó napot/estét kívánokkal köszönj az a legformálisabb, ne "sziázd" le.
Segíts összeszedni a tányérokat, vagy legalább a sajátodat vidd a mosogatóba ha végeztél, poharat is.
Ha az udvarra mentek vagy a másik szobába engedd előre az ajtón.
Ne nyomkodd a telefonod.
Ilyen apróságok, tudom hogy alap de ha zavarban vagy elfelejtheted 😄
Szeretik az illedelmes lányokat.
Vigyél neki valami apróságot, ha nem cukros egy bonbon mondjuk, hogy ne menj üres kézzel. Exxxtra jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!