Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Először fogok találkozni a...

Először fogok találkozni a leendő anyósommal. Nagyon izgulok, vannak jól bevált mondatok/kérdések, amiket fel lehet tenni ebben a helyzetben? 31/N

Figyelt kérdés

Tudom, gáz, hogy ennyi idősen így rá vagyok feszülve erre, de sajnos nagyon izgulós fajta vagyok, nehezen oldódom fel idegenek előtt, viszont szeretnék jó benyomást kelteni.

Nehezen megy a csevegés, ezért gondoltam, hátha tudnátok segíteni 1-2 dologgal, amit mankóként mondhatnék/kérdezhetnék, ha beáll egy kínos csend.

2023. febr. 24. 07:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
33%
19 de szép kaktusz. Honnan van? :D ne már b+ tényleg qrva gáz ez már
2023. febr. 25. 00:31
 22/29 anonim ***** válasza:
68%

Leendo anyosod: onnantol kezdve illetve akkor HA a parod menyasszonya vagy epp most jelenleg.

Addig a f@$zid anyja.

Aztan anyos pajtas. Aztan a kedves mama.

:D remelhetoleg neked szerencsed lesz.

Hogy alakult ?????

2023. febr. 25. 18:59
 23/29 Kései Sirató ***** válasza:
57%

Ha van háziállat, arról is beszélhetsz, elmondhatod, hogy aranyosnak tartod, vagy félsz tőle.

Dicsérhetsz valamit, amit éppen látsz, én anno ezt csináltam, de csak ha tényleg tetszett.

HA süt-főz, mondhatod, hogy milyen jó illat van.

Beszélhetsz korábbi dolgokról, hogy volt az úton egy baleset /ha volt/, vagy késett a busz, vagy akármi, ami csak eszedbe jut, de lehet, hogy majd a többiek bedobnak témákat. Legyél nyugodt. Idegesség ellen esetleg induláskor vegyél be egy MagneB6-ot.

2023. febr. 27. 11:57
 24/29 A kérdező kommentje:
Túl vagyok a találkozón, köszönöm szépen. Szerencsére minden nagyon jól ment, nem volt kínos csend, párom anyukája nagyon laza és jó fej volt, így sikerült nekem is feloldódnom előtte. :)
2023. febr. 28. 16:34
 25/29 anonim ***** válasza:
66%
Örülök hogy minden rendben ment. Sok sikert Nektek a jövőben is! :)
2023. febr. 28. 16:45
 26/29 anonim ***** válasza:
52%
Oke. Igy mi is nyugodtan alszunk ma ejjel!
2023. febr. 28. 17:48
 27/29 anonim ***** válasza:
55%

Párodtól érdeklődj.

Egyébként legyél szerény, kedves illemtudó. Jó napot/estét kívánokkal köszönj az a legformálisabb, ne "sziázd" le.

Segíts összeszedni a tányérokat, vagy legalább a sajátodat vidd a mosogatóba ha végeztél, poharat is.

Ha az udvarra mentek vagy a másik szobába engedd előre az ajtón.

Ne nyomkodd a telefonod.

Ilyen apróságok, tudom hogy alap de ha zavarban vagy elfelejtheted 😄

Szeretik az illedelmes lányokat.

Vigyél neki valami apróságot, ha nem cukros egy bonbon mondjuk, hogy ne menj üres kézzel. Exxxtra jó pont.

2023. márc. 3. 21:59
 28/29 anonim ***** válasza:
55%
Jaaa látom megvolt. Akkor jó :)
2023. márc. 3. 22:00
 29/29 anonim ***** válasza:
35%
Nekik illene majd téged kérdezgetni, hogy ki vagy, mi vagy.
2023. márc. 5. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!