Először fogok találkozni a leendő anyósommal. Nagyon izgulok, vannak jól bevált mondatok/kérdések, amiket fel lehet tenni ebben a helyzetben? 31/N
Tudom, gáz, hogy ennyi idősen így rá vagyok feszülve erre, de sajnos nagyon izgulós fajta vagyok, nehezen oldódom fel idegenek előtt, viszont szeretnék jó benyomást kelteni.
Nehezen megy a csevegés, ezért gondoltam, hátha tudnátok segíteni 1-2 dologgal, amit mankóként mondhatnék/kérdezhetnék, ha beáll egy kínos csend.
Én tudom, hogy paraszt vagyok meg bunkó. De belül mélységesen elszomorít, hogy így élünk.
Légy önmagad kérdező, kit érdekel, mi rólad a benyomás. Mégis kinek számít, más mit gondol? Neked. És itt a gond. Amíg te magad nem fogadod el magad, nem vagy meg az életedben, nem bánsz jól magaddal, egyenes út lesz a saját poklodba.
És mért lenne az baj ha beállna krumplit hámozni? Az is egy normális reakció.
Kérdező ne aggódd túl a dolgot. És ne akarj erőltetni olyat, ami nem Te vagy. Csak legyél önmagad!
Egyébként humorral el lehet ütni sok mindent.
Aki meg olyan hülyeségeket valaszol mint az 1-es meg 5-ös az inkább ne válaszoljon.
Kedves 11-es! Miért nem a kérdésre válaszolsz? Ha agymosni akarsz embereket, arra vannak más platformok is.
A kérdésre válaszolva pedig, gondolom a pasid, úgy is ott lesz, amikor találkozol az anyósoddal, szóval nem érdemes túlgondolni, csak természetesen.
Ha beáll a kínos csend, akkor majd anyósod megtöri. Nem neked kell az élet minden problémáját megoldani.
Gondolj arra, hogy a találkozás célja elsősorban az, hogy a barátod szülei megismerjenek, másodsorban az, hogy te megismerd őket. Normális szülő kíváncsi a gyereke választottjára, ezért kérdezgeti a vendéget. Te meg csak körülnézel és máris látod pl. hogyan élnek.
Egyetlen esetben érthető az izgulásod-szorongásod: ha a barátod sok évvel fiatalabb nálad. Mondjuk ő 21 éves, te meg 31. Ha ez a helyzet, akkor teljesen érthető a szorongásod, ui. elég sok szülőnél kb. mínusz száz pontról indulsz a megítélésnél.
Ez egy anonim fórum, írd le: Hány éves a barátod? Együtt lakik a szüleivel vagy sem?
Ne, ne akarj jó benyomást kelteni. Nyugodtan tudja meg, milyen vagy valójában, nem kell szégyellni.
Egy pokol lesz a jövőtök, ha kicsit is rosszindulatú, Te pedig életed hátralevő részét arra fordítod, hogy neki megfelelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!