Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Először fogok találkozni a...

Először fogok találkozni a leendő anyósommal. Nagyon izgulok, vannak jól bevált mondatok/kérdések, amiket fel lehet tenni ebben a helyzetben? 31/N

Figyelt kérdés

Tudom, gáz, hogy ennyi idősen így rá vagyok feszülve erre, de sajnos nagyon izgulós fajta vagyok, nehezen oldódom fel idegenek előtt, viszont szeretnék jó benyomást kelteni.

Nehezen megy a csevegés, ezért gondoltam, hátha tudnátok segíteni 1-2 dologgal, amit mankóként mondhatnék/kérdezhetnék, ha beáll egy kínos csend.

2023. febr. 24. 07:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
55%

Én tudom, hogy paraszt vagyok meg bunkó. De belül mélységesen elszomorít, hogy így élünk.

Légy önmagad kérdező, kit érdekel, mi rólad a benyomás. Mégis kinek számít, más mit gondol? Neked. És itt a gond. Amíg te magad nem fogadod el magad, nem vagy meg az életedben, nem bánsz jól magaddal, egyenes út lesz a saját poklodba.

2023. febr. 24. 08:19
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

És mért lenne az baj ha beállna krumplit hámozni? Az is egy normális reakció.

Kérdező ne aggódd túl a dolgot. És ne akarj erőltetni olyat, ami nem Te vagy. Csak legyél önmagad!

Egyébként humorral el lehet ütni sok mindent.

Aki meg olyan hülyeségeket valaszol mint az 1-es meg 5-ös az inkább ne válaszoljon.

2023. febr. 24. 09:49
 13/29 anonim válasza:
74%

Kedves 11-es! Miért nem a kérdésre válaszolsz? Ha agymosni akarsz embereket, arra vannak más platformok is.

A kérdésre válaszolva pedig, gondolom a pasid, úgy is ott lesz, amikor találkozol az anyósoddal, szóval nem érdemes túlgondolni, csak természetesen.

2023. febr. 24. 09:54
 14/29 anonim ***** válasza:
76%

Ha beáll a kínos csend, akkor majd anyósod megtöri. Nem neked kell az élet minden problémáját megoldani.

Gondolj arra, hogy a találkozás célja elsősorban az, hogy a barátod szülei megismerjenek, másodsorban az, hogy te megismerd őket. Normális szülő kíváncsi a gyereke választottjára, ezért kérdezgeti a vendéget. Te meg csak körülnézel és máris látod pl. hogyan élnek.

Egyetlen esetben érthető az izgulásod-szorongásod: ha a barátod sok évvel fiatalabb nálad. Mondjuk ő 21 éves, te meg 31. Ha ez a helyzet, akkor teljesen érthető a szorongásod, ui. elég sok szülőnél kb. mínusz száz pontról indulsz a megítélésnél.

Ez egy anonim fórum, írd le: Hány éves a barátod? Együtt lakik a szüleivel vagy sem?

2023. febr. 24. 10:01
 15/29 Med_fet_ati ***** válasza:
35%
#1 meg kell hallgatni, ismerkedni vele, azt ha nem megy, akkor inkább volt anyósnak kell hívni... (szomorú, de ez a tapasztalatom...)
2023. febr. 24. 10:04
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
Felesleges előre tervezgetni, annál kínosabb lesz ugy, hagyni kell spontán menni a dolgokat.
2023. febr. 24. 10:47
 17/29 anonim ***** válasza:
31%

Ne, ne akarj jó benyomást kelteni. Nyugodtan tudja meg, milyen vagy valójában, nem kell szégyellni.

Egy pokol lesz a jövőtök, ha kicsit is rosszindulatú, Te pedig életed hátralevő részét arra fordítod, hogy neki megfelelj.

2023. febr. 24. 12:45
 18/29 anonim ***** válasza:
38%

B+ :((((((((((((

2023. febr. 24. 12:52
 19/29 anonim ***** válasza:
92%
Meglátsz egy szép szobanövényt például, kérdezhetsz róla. Vagy ilyen általános dolgokat, hogy milyen szép, csendes utcában laknak. Téma mindig van. Csak tanács (tudom, itt a gyk-n azt írnák, ha kérdeznéd, hogy ne smúzolj), én szívesen vettem, amikor így első talizáskor kaptam egy tábla csokit (igaz, én a vő jelölttől, mert lányos anya vagyok), jól tudott esni a figyelmesség.
2023. febr. 24. 12:55
 20/29 anonim ***** válasza:
26%
5-ös, honnan tudod, hogy nem eljegyzett menyasszony, és már az esküvő időpontja is megvan?
2023. febr. 24. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!