Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem szülei sose fognak...

A férjem szülei sose fognak elfogadni vagy szeretni. Van ezzel más is így?

Figyelt kérdés
Nincs különösebb oka, az első perctől kezdve nem vagyok nekik szimpatikus, meg sem probáltak ismerni. 8 éve vagyunk együtt, de sose volt hozzám egy kedves szavuk vagy kérdésük, legtöbbször teljesen semlegesek velem. Eddig örültem, hogy legalább nem cseszegetnek meg nem próbálnak közénk állni, de most visszahallottam, hogy az anyósom azt mondta egy rokonnak, hogy retteg attól, hogy teherbe esek és én leszek az unokájának az édesanyja. Nagyon zavarja, hogy nem vagyok vékony nő (168cm és 71 kg vagyok szóval valóban van rajtam némi felesleg) és állítólag olyat is mondott, hogy reméli nem örökli majd ezt a gyerekünk tőlem. Próbálok beletörődni, hogy sosem fognak kedvelni és elfogadni, nem is kezdeményezem már én sem a jó viszonyt, de azért mikor ilyeneket hallok vissza az nagyon tud bántani. Van más is ilyen helyzetben? Ti hogyan viselitek, ha valaki ennyire nem kedvel akár a saját, akár a párod családjából?
2023. febr. 19. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé sok ember küzd ezzel sajnos.Engem nem érdekelne miket mond,ha ennyire nem akarja,hogy tőled legyenek az unokák akkor nem lesz kötelező majd őket látnia.Engedd el ezeket a beszólásokat és ne törődj az anyóssal.
2023. febr. 19. 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjednek innen is egy nagy pacsi! Csak annyit tudok mondani, hogy anyósodékat ignoráld és inkább ne is menj hozzájuk. Férjed meg mehet, amennyit akar.
2023. febr. 19. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

Ez van. Engem is utált az exem családja. Hát aztán? Nem jártam hozzájuk, az üzenetekre nem reagáltam, etc.

Úgy voltam vele, hogy én fixen nem idegesítem magam idiótákon.

Aztán szétmentünk, mert anyuka telebeszélte az exem fejét minden hülyeséggel (rólam), és inkább kidobtam. Éljen akkor a szüleivel.

2023. febr. 20. 11:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Éveken át próbáltam jó benyomást tenni, segítőkész voltam, mindig barátságos és kedves. Próbáltam az anyósomat barátként kezelni, elmondani neki az életem történéseit, meghallgatni a tanácsát.

Na hát ő évekig nem volt hajlandó megjegyezni a nevemet se... pedig nem különleges, egy tök átlagos magyar név. Ha elmondtam neki valamit mindig nekem adott igazat, aztán kipofázta és szidott a véleményemért. Folyamatosan csipkelődött, valakivel mindenképpen vitában kellett állnia. ÁLLANDÓAN! Mostanában telt be a pohár. Jelzem már egy évtized is eltelt mióta ismerjük egymást, így elég türelmesnek érzem magam de a lóf*****nak is van vége. Nem kötelező jóban lennünk. Az, hogy egy "család" vagyunk papíron ... nagy kaland. Semmire nem kötelez. Senki nem erőltetheti, hogy olyan ember társaságában kelljen lennem aki az idegeimet borzolja, bánt, ledózerol. Mellesleg hozzáteszem, hogy rendes voltam de nem vagyok egy elnyomható ember. Volt, hogy rosszul estek tőle dolgok de most átlépett egy olyan határt, hogy nem érdekel a továbbiakban. Az életben nem fog velem találkozni többet és a nyűgje sem érdekel. Van férje ugráltassa őt. Mindenkit elmar maga mellől a gyerekeit is az őrületbe kergeti. Mindenki egyszer él, miért kéne mindenféle mondvacsinált udvariassági formákat tartani olyan emberekkel akik sz*rba se néznek? Nincs több karácsony meg szülinap. Elég rugalmas és nyugodt emberke vagyok, velem ki lehet jönni még problémásabb embereknek is. Türelmes vagyok de persze van egy pont amikor azt kell tudni mondani, hogy elég.

Azzal, hogy haragot táplál mert nem állok szóba vele nem velem cseszett ki. Én jól alszom :D

2023. márc. 9. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!