Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Boszorkánynak nevezett a...

Boszorkánynak nevezett a menyem (hamarosan a volt menyem) mert mostmár válásban vannak. Mondtam neki ha nem tetszik akkor menjen amerre lát a fiam házából, de gyerek nélkül sehova se megy, nincs is hova. Ti mit tennétek ha igy megsértene a menyetek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként az a vicc, hogy mostohaanyám, de az exem anyja is pontosan ilyen, a fiuk életébe maximálisan belepfázó idi...ták.

Többek között nálam az exem ezért is ex, mert nem bírtam elviselni anyucit, aki állandóan a fia sggében volt, napi 1 telefonhívás, eszik-e, jól "tartom-e", stb.

És ha valami miatt pl foghúzás fogyott, akkor már én voltam, aki nem ad neki enni, meg a többi.

És igen, legszívesebben én is elküldtem volna a leendő anyóst a jó büdös csába :D

2023. jan. 23. 11:35
 62/75 anonim ***** válasza:
70%

54-es " Azért ne feledjuk, hogy mégis elvalik a par és nem tudni miért, nem biztos, hogy a kérdést iro holgy miatt van. "

Persze, hogy nem. Soha nem a 3. miatt van a válás. Jelen esetben valószínű egy olyan fiút nevelt, aki mindenre bólogat az anyjának, a feleségét meg csak arra tartja, hogy legyen egy ingyen szolgája és kussoljon.

2023. jan. 23. 12:44
 63/75 anonim ***** válasza:
28%

A válaszok alapján, elég sok banya van ezen az oldalon.

Esélyes, hogy gonosz anyós lesz mindegyikből pár év múlva.

2023. jan. 23. 20:40
 64/75 anonim ***** válasza:
89%
A ház pontosan hogyan került a fiad nevére? Ha a papíron ajándékozási szerződés van, akkor egyedül a fiad tulajdona, de ha adásvétel történt, és már a házasság alatt, akkor a menyé a fele.
2023. jan. 24. 22:46
 65/75 anonim ***** válasza:
15%
Ha meg ajándékozás volt, de pénzt adtak érte, hát akkor meg jobb lenne, ha nem firtatnák a dolgot.Nem éppen törvényes.
2023. jan. 25. 17:56
 66/75 qkker1 ***** válasza:
84%
Válaszolnál a feltett kérdéseinkre, kérdező?
2023. jan. 25. 19:27
 67/75 anonim ***** válasza:
72%

Jaaj de nagyra tartod a fiad :D

Van annak a nonek hova mennie hidd el. Es kepzeld lesz aki majd 5 ev mulva de igy is elveszi. Baromi sok ilyen van. Valik gyerekkel aztan 5 even belul ismet masik pacakkal hazas. Igaz, ott mar el kell fogadnia a pasi gyerekeit is akik nem kozosek. Ez van.

2023. jan. 25. 23:07
 68/75 anonim ***** válasza:
14%
#66 Mire válaszoljon, a gyik népe szokás szerint félinformációkból eldöntötte, hogy a kérdező a gonosz, és megy a lincs...
2023. jan. 26. 04:06
 69/75 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk arra, utolsó, hogy mi is volt a kiinduló szitu, amiért boszorkánynak nevezte? Erről valamiért mélyen hallgat…
2023. jan. 26. 13:57
 70/75 anonim ***** válasza:
100%
#69 Mondjuk engem nevezett már hisztis picsának felső szomszéd, amiért megkértem, hogy ne dobálja a szemetet az előkertbe, én se érzem úgy, hogy ezt kiérdemeltem volna...
2023. jan. 27. 00:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!