Boszorkánynak nevezett a menyem (hamarosan a volt menyem) mert mostmár válásban vannak. Mondtam neki ha nem tetszik akkor menjen amerre lát a fiam házából, de gyerek nélkül sehova se megy, nincs is hova. Ti mit tennétek ha igy megsértene a menyetek?
Egyébként az a vicc, hogy mostohaanyám, de az exem anyja is pontosan ilyen, a fiuk életébe maximálisan belepfázó idi...ták.
Többek között nálam az exem ezért is ex, mert nem bírtam elviselni anyucit, aki állandóan a fia sggében volt, napi 1 telefonhívás, eszik-e, jól "tartom-e", stb.
És ha valami miatt pl foghúzás fogyott, akkor már én voltam, aki nem ad neki enni, meg a többi.
És igen, legszívesebben én is elküldtem volna a leendő anyóst a jó büdös csába :D
54-es " Azért ne feledjuk, hogy mégis elvalik a par és nem tudni miért, nem biztos, hogy a kérdést iro holgy miatt van. "
Persze, hogy nem. Soha nem a 3. miatt van a válás. Jelen esetben valószínű egy olyan fiút nevelt, aki mindenre bólogat az anyjának, a feleségét meg csak arra tartja, hogy legyen egy ingyen szolgája és kussoljon.
A válaszok alapján, elég sok banya van ezen az oldalon.
Esélyes, hogy gonosz anyós lesz mindegyikből pár év múlva.
Jaaj de nagyra tartod a fiad :D
Van annak a nonek hova mennie hidd el. Es kepzeld lesz aki majd 5 ev mulva de igy is elveszi. Baromi sok ilyen van. Valik gyerekkel aztan 5 even belul ismet masik pacakkal hazas. Igaz, ott mar el kell fogadnia a pasi gyerekeit is akik nem kozosek. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!