Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Boszorkánynak nevezett a...

Boszorkánynak nevezett a menyem (hamarosan a volt menyem) mert mostmár válásban vannak. Mondtam neki ha nem tetszik akkor menjen amerre lát a fiam házából, de gyerek nélkül sehova se megy, nincs is hova. Ti mit tennétek ha igy megsértene a menyetek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
81%
Banya!Az nem a fiad háza hanem a közös házuk.
2023. jan. 22. 12:11
 32/75 anonim ***** válasza:
82%

Itt a nőgyűlölő nő a kedves anyós. Szóval én felpontoztam azt a választ.

Sok házasságot tesznek tönkre az ilyen anyósok, akik nem tudnak kiszállni a fiuk életéből.

2023. jan. 22. 12:17
 33/75 anonim ***** válasza:
85%
Anyós csak ne akarjon senkit kirakni MÁS házából! Ez azért elég alap, nem tudom ki hogy van vele. Az a FIA háza, anyósnak nincsen hozzá semmi köze, majd a férj intézi, amit intézni kell. Ez az egyik. A másik, ha fizettek érte, akkor nem ajándék, ha pedig ez a fizetség a házasság alatti közös pénzből történt, akkor bizony a ház a közösvagyon részét képzi. Nem mellesleg a törvény fura egy dolog, nem fognak utcára tenni egy gyereket! Nem egy olyan esetre volt már példa, ahol abszolút a külön vagyon részét képezte a lakás/ház és mégis az az ítélet született, hogy anyuka és a gyerek maradnak a házban, mert ez szolgálja a gyerek érdekét. Cserébe valami díjat (használati v nem tudom) kellett fizetni. Bár ezzel egyáltalán nem értek egyet, hogy az ingatlan tulajdonosának kell elhagynia a saját házát, de ilyenre is volt már precedens.
2023. jan. 22. 12:34
 34/75 anonim ***** válasza:
83%
Addig banyázzátok, míg elátkoz mindenkit 😂
2023. jan. 22. 12:39
 35/75 anonim ***** válasza:
83%
Hol vagy banya?Azt hitted itt is olyan szívtelen emberek vannak mint te vagy és tapsot fogsz kapni mert kiraknád a saját unokád?micsoda egy begyöpösödött savanyú vén banya lehetsz.A fiad meg egy pöcs hogy nem harcol a családjáért inkább a hülye anyja szoknyájába kapaszkodik.
2023. jan. 22. 12:41
 36/75 anonim ***** válasza:
84%
#37 Engem is érdekelne a kérdező véleménye. :) Vajon rájött-e arra, hogy ő megy szembe az autópályán?! :]
2023. jan. 22. 12:47
 37/75 qkker1 ***** válasza:
86%

"A ház amiben laknak azt mi ajándekoztuk a fiamnak , ők fizettek érte egy jelentéktelen összeget."

Fizettek érte,tehát nem ajándék!

2023. jan. 22. 13:02
 38/75 qkker1 ***** válasza:
85%
Hova tűnt a boszorkány? Miért nem válaszol?
2023. jan. 22. 13:06
 39/75 anonim ***** válasza:
81%
Banyós, kedves, hol tetszik lenni? Keveri a mérget a menyecskének?
2023. jan. 22. 13:15
 40/75 anonim ***** válasza:
85%
Hol vagy banya?
2023. jan. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!