Boszorkánynak nevezett a menyem (hamarosan a volt menyem) mert mostmár válásban vannak. Mondtam neki ha nem tetszik akkor menjen amerre lát a fiam házából, de gyerek nélkül sehova se megy, nincs is hova. Ti mit tennétek ha igy megsértene a menyetek?
Ha fizettek érte, mindegy mennyit, az biza nem ajándék.
És igen, a hozzáállásod alapján jogosan banyáz. (És nem, nem azért, mert utálom az anyóst, mi kimondottan jól megvagyunk)
Mindemellett ha már házasok voltak mikor a te kifejezésed szerint kapták, akkor meg közös vagyonnak számít.
Az eddigiekből igaza van a menyednek. Gondolom a válásban is könyékig sáros vagy. Hagyd őket békén, főleg ne utasítgass senkit, mit csináljon a fiad házában. Semmi közöd hozzá.
Egyébként ha házasok voltak, és együtt fizették a házért azt a "jelentéktelen" összeget, akkor a ház már közös tulajdon, nem? Mivel a jelentéktelen összegért történt "ajándékozás" már a házasságkötésük után volt, nem?
De mi a kérdés? Boszorkánynak nevezett a menyed, mit tennél? Én a helyedben magambanéznék és rájönnék arra, hogy nem tudom elengedni az édes, pici fiamat. Belátnám, hogy nem tudom őt más nő karjaiban látni, és hogy ezért mérgezem a kapcsolatukat/házasságukat ahogy csak tudom, hogy az én édes pici fiam rohanjon vissza a mama szerető karjaiba. Aztán ha az édes, pici fiam 50+ évesen egy magányos, szomorú élettel a háta mögött el kell hogy temessen engem, belátnám, hogy ezt nagyon elb.sztam és tönkretettem az életét.
#23 nem nőgyűlölet hanem azt utáljuk, mikor anyuka elfelejti hogy a gyereke házasságában neki nem osztottak lapot.
Én pl szeretem anyósomat, részben mert megvan az a jó szokása hogy nem szól bele a dolgainkba, de elmondja a véleményét ha kérdezzük.
Boszorkányok márpedig nincsenek! - Könyves Kálmán
Ennek ellenére nap mint nap találkozunk velük:(
Már a kérdés stílusból egyértelműen látszanak a boszorkány jelek.
A menyed egy tökös csaj, hogy nem csak a hátad mögött mondta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!