Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Boszorkánynak nevezett a...

Boszorkánynak nevezett a menyem (hamarosan a volt menyem) mert mostmár válásban vannak. Mondtam neki ha nem tetszik akkor menjen amerre lát a fiam házából, de gyerek nélkül sehova se megy, nincs is hova. Ti mit tennétek ha igy megsértene a menyetek?

Figyelt kérdés
2023. jan. 22. 10:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
86%

Ha fizettek érte, mindegy mennyit, az biza nem ajándék.

És igen, a hozzáállásod alapján jogosan banyáz. (És nem, nem azért, mert utálom az anyóst, mi kimondottan jól megvagyunk)

2023. jan. 22. 10:46
 12/75 anonim ***** válasza:
79%

Mindemellett ha már házasok voltak mikor a te kifejezésed szerint kapták, akkor meg közös vagyonnak számít.

Az eddigiekből igaza van a menyednek. Gondolom a válásban is könyékig sáros vagy. Hagyd őket békén, főleg ne utasítgass senkit, mit csináljon a fiad házában. Semmi közöd hozzá.

2023. jan. 22. 10:52
 13/75 anonim ***** válasza:
13%
Mondom én , hogy nő gyűlölő nő van sok.
2023. jan. 22. 10:52
 14/75 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként ha házasok voltak, és együtt fizették a házért azt a "jelentéktelen" összeget, akkor a ház már közös tulajdon, nem? Mivel a jelentéktelen összegért történt "ajándékozás" már a házasságkötésük után volt, nem?

De mi a kérdés? Boszorkánynak nevezett a menyed, mit tennél? Én a helyedben magambanéznék és rájönnék arra, hogy nem tudom elengedni az édes, pici fiamat. Belátnám, hogy nem tudom őt más nő karjaiban látni, és hogy ezért mérgezem a kapcsolatukat/házasságukat ahogy csak tudom, hogy az én édes pici fiam rohanjon vissza a mama szerető karjaiba. Aztán ha az édes, pici fiam 50+ évesen egy magányos, szomorú élettel a háta mögött el kell hogy temessen engem, belátnám, hogy ezt nagyon elb.sztam és tönkretettem az életét.

2023. jan. 22. 10:53
 15/75 anonim ***** válasza:
94%

#23 nem nőgyűlölet hanem azt utáljuk, mikor anyuka elfelejti hogy a gyereke házasságában neki nem osztottak lapot.

Én pl szeretem anyósomat, részben mert megvan az a jó szokása hogy nem szól bele a dolgainkba, de elmondja a véleményét ha kérdezzük.

2023. jan. 22. 11:01
 16/75 anonim ***** válasza:
87%

Boszorkányok márpedig nincsenek! - Könyves Kálmán

Ennek ellenére nap mint nap találkozunk velük:(

2023. jan. 22. 11:01
 17/75 anonim ***** válasza:
6%
#13 nyilván, csak félrenéztem 😅
2023. jan. 22. 11:02
 18/75 anonim ***** válasza:
85%

Már a kérdés stílusból egyértelműen látszanak a boszorkány jelek.

A menyed egy tökös csaj, hogy nem csak a hátad mögött mondta!!

2023. jan. 22. 11:06
 19/75 anonim ***** válasza:
82%
Tényleg boszorkány vagy!
2023. jan. 22. 11:08
 20/75 anonim ***** válasza:
81%
Hát az eddigiek alapján igaza van a menyednek.
2023. jan. 22. 11:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!